Dveri brane Zavetnike povodom tuče odbornika na sednici SO Aranđelovac 1Foto: Logo

Stranka Dveri u delu saopštenja danas je podržala Zavetnike, u reagovanju na tuču na sednici SO Aranđelovac, a obe partije već mesecima nastupaju udruženo, u desnom političkom bloku, zajedno sa Novim DSS i POKS-om.

U saopštenju Dveri, jedan deo se odnosi na incidente prilikom protesta zelenih opozicionih aktivista u Žagubici, a u drugom delu osvrće opširno na tuču i koškanje na današnjoj sednici SO Aranđelovac, kada je odbornik iz Zavetnika udario odbornika SNS.

Dveri navode da su incident u Aranđelovcu „izazvali“ članovi SNS.

„Naime, nakon govora punog mržnje od strane odbornika, polaznika Akademije mladih lidera SNS, a nažalost po Aranđelovac, i narodnog poslanika Jelene Milivojević, odbornik SNS Mikica Vasić je prišao odborničkim klupama gde sede opozicioni odbornici i fizički napao odbornike Srpske stranke Zavetnici.

Ovaj incident je pokazao da, usled nedostataka argumenata vlasti, odbornici SNS žele da fizički onemoguće opozicione odbornike da iznose svoje stavove i zastupaju interese Aranđelovčana.

Posle ovog sukoba odbornik i narodni poslanik SNS Jelena Milivojević je vređala odbornika Srpskog pokreta Dveri Blagoja Grkovića, inače studenta Pravnog fakulteta u Kragujevcu, govoreći mu da nema porodicu i preteći da će kada bude završio fakultet moći da radi samo kao konobar“, navodi se u saopštenju Dveri i poručuje „opozicija se ne plaši bahatih i nasilnih članova SNS i nastaviće da se bori protiv njih svim demokratskim i legitimnim sredstvima, a za dobrobit svih Aranđelovčana“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari