Dveri: Napadi zbog istine

Ostavite komentar


  1. Dveri kao pokret konstantno uništavaju i pokušavaju da od svoje države naprave smejuriju.

  2. Bravo Bosko, e bas si im sve rekao, svu istinu. Odkud im pravo da poklanjaju Svetu srpsku zemlju? Sudice im i istorija i narod. Svi nazadni se javise sa saopstenjima; a vidi cuda niko ne pomenu: objekat na Kopaoniku, paljenje automobila po celoj Srbiji, svakodnevna ubistva u BG: dokle se stiglo u istrazi ubijenog advokata i Olivera Ivanovica? E zato ih Bosko prozivaj svakodnevno.

  3. Mislim da je gospodin Obradovic pobrkao loncice!Problem je sto on „njegovu istinu“zeli da nametne na neprimeren i neprihvatljiv nacin,pa bi bilo jako lepo kada bi razmislio malo o nacinu na koji nam se obraca!

  4. eto kako prolaze vojni veterani koji su ratovali u vreme kada je vucic vladao i podstrekivao ljude na rat,pa mu vi verujte opet…ali posle nemojte da se zalite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.