Dveri: Ne poklanjati zgrade Generalštaba, obnoviti ih i pretvoriti u Muzej žrtava NATO agresije

Ostavite komentar


  1. Nema tog muzeja koji nas moze odvratiti od nepromisljenosti, arogancije, gluposti i ludosti. Svi smo kao deca odlazili u Jasenovac, gledali kame, grobnice i filmove, odlazili na Sutjesku i Neretvu, gledali pravi i lazni most kako ko… a onda smo se potukli dok kazes „Velika Srbija“ i „Tisucljetna Hrvatska“.

  2. Ja bi to pretvorio u muzej zrtava koje su pobili ruski satrapi i 150 godina slugerisanja Rusima. Al nece biti dovoljno prostora za to, zrtava je i previse.

  3. Slazem se da najprihavtljivije bi bilo da se o trošku Amerike taj kompleks obnovi, ali namjera da bude: tako što bi postao Muzej žrtava 90-godina destruktivnih haranja aktuelnog rezima u bifsoj YU sa glavom u Beogradu: u Hrvatskoj, BiH, Kosovo…

  4. Dovoljan je natpis „SPS“!
    „Ako mi Srbi ne znamo da radimo, znamo da se bijemo“, Milošević na Gazimestanu kod Prištine povodom obeležavanja 600 godina od Kosovske bitke. Treba li išta slikovitije da bi se prikazale i sačuvale uspomene ove politike, na kojoj njeni pripadnici još uvek lamentiraju i parizitiraju. Stotine hiljada proteranih, desetine hiljada ubijenih, raseljenih… spaljeni domovi, obismešljeni životi… i još uvek su na vlasti?

  5. Večito demagogija i patetika…..30 godina posle svetskig rata zaraćene strane stborile EEZ a mi još blebećemo kao babe…

  6. НАГРАДИТЕ ЗЛОЧИНЦА!?

    Весићево поклањање бомбардоване зграде Генералштаба америчким фирмама је захвалност американцима за злочиначко уништавање Србије и убијање њених невиних грађана и грађанки. Још недостаје да, након сређивања, прогласе га за злочиначког споменика уништавања Србије. За двадесетпет година наше власти заборавили да смо 1999. године бомбардовани непрекидно седамдесет и више дана у континуитету. Предлажем иноватору поменуте иновације да додели вишеструку награду за заслугу према злочиначком нападачу наше земље, а таквом наградом да се награди највећи злочинац над нама (де)Била Клинтона, да не остане на оних три милиона евра које је уручио његовој супрузи Хилари, наш тада водећи. Ово ће наш народ осудити.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.