Dveri: Pretplata za RTS je još jedno u nizu lažnih obećanja Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. Ne bi to niko plaćao da nije Zakona o izvršenju. Te gluposti koje RTS emituje zaista nikome nisu potrebne, čak ni onima koji su toliko beslovesni da svakako glasaju za AV-a.

  2. Treba Dveri da shvate da se pretplata placa i za olajavanje iliti marketing Vucica i njegovog SNS preko RTS. Ko to ne voli – drzavni je neprijatelj.

  3. Nazalost upravo ste vi iz Dveri jedni od onih koji su sprecavali ozbiljne reforme u ovom drustvu, pa i reforma RTS-a. RTS je za vas uvek bio mesto dakle se brane „patriotske ideje“. Tako da im niko nista ne moze, nit su oni patriote, nit ste vi, a gradjani ce biti osisani za pretplatu. Vucic samo koristi terne, koji ste mu i vi ugazili.

  4. Sigurno je neko upoznat sa Tv Kanalim u Becu
    ORF1
    To niko iz Srbije ne Gleda ali Placaš lepih Pedest i dva Evra što opšte imaš Tv

  5. Draga opozicijo pozabavite se pravnim nacinom kako da ne placamo RTS jer ga ne gledamo, neki i 10 godina. A da nas ne jure izvrsitelji
    To bi vam bio jedan od dobrih poteza
    Mi sa Elektrodistribucijom nismo nikada potpisali ugovor za RTS naknadu

  6. Sramota usred pandemije da poskupi prtplata. Koji razlog.Dinar stabilan u odnosu na evro.Razlog više za prekomerene reprize.Za nesposobne rts radnike za izbor direktora.Možda nemaju novca da placaju struju ili komunalije.Objasnite zašto poskupljenje u sred pandemije
    Poštovani nemate pravi razlog poskupljenja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.