Dveri: Sud naložio Vučiću da plati 200.000 dinara jer je Obradovića nazvao „lopovom“ i „fašistom“

Ostavite komentar


  1. Bosko gde ce ti dusa!
    Cela kuca je na njegovim ledjima a plata mu je 100-tak hiljada, mozda i manja.Da si dobio Bajatovica ni po jada, ali gde nadje ovu sirotinju da globis! Od cega ce bre da prezive!

    1. Ugled, cast i dusevni mir nemaju cenu za cestitog coveka. U doticnog sve to skupa vredi 200 hiljada dinara. Kakva covek takva i cena.

  2. Ako je ovo istina to je i potvrda da su sudovi u Srbiji nezavisni i potvrda da Vucic nije diktator kako ga opozicija naziva.

  3. Cestitam casnom sudu i gospodinu Obradovicu.Ostvarila se narodna izreka“Pravda je spora,ali dostizna.“Izjava Obradovica je sjajna,dostojna jednog profesora.

    1. Obradović jeste rečit, ali mu je logičko razmišljanje toliko loše, da ga smatram jednim od najglupljih ljudi na političkoj sceni. U rangu je sa Nikolić Tomislavom, Tadić Borisom i Živković Zoranom.

  4. Ne treba Boško Obradović da se mnogo hvali što je dobio Vucica u prekršajnom postupku i što je prihodovao 200.000 din.Deo te dobiti morace da plati advikata koji ga je zastupao.Boško ima nekoliko sdskih postupaka koje se vode protiv njega gde može lako da izgubi pa ce mu taj novac dobro dođe da plati novčane kazne.

    1. А судска пресуда писани доказ да је тужени лажов и сплеткарош.

    1. Nikad. Vučić nikada, nikog nije tužio, čak ni za pretnje deci, a ovi, ovi svaki dan nekog tužakaju, zbog neke “medje“.

  5. Obično se istina plaća, pitanje je samo čime, novcem, ljubavlju, prijateljstvima…

  6. Vucic nije pogresio kad je Boska nazvao fasistom, tako da je „presuda“ u najmanju ruku smesna i protivustavna. Obradovica treba strpati u zatvor zbog svih pretnji i uvreda upucenih Vucicu i ostalima iz Vlade!

    1. Pa kako je samo unistavao drzavnu zastavu, upadao testerom u institucije i unistavao ih i nikom nista.

  7. Zalosno je gledati dela Boska Ljoticevca, unistava drzavnu zastavu, pa fizicki napada ljude, blokira ulaz u skupstinu, ko ce njega zaustaviti u njegovim divljackim pohodima?

  8. Aj sad Boskic budi frajer pa uplati taj iznos u humanitarne svrhe za neko bolesno dete

  9. Ajde sad sud da zavrne rukave i da donosi ovako pravedne odluke i za Vučića, ko je sve i šta pretio predsedniku i njegovoj porodici.

    1. Промените мало ТВ канале, молим Вас док још није постало јасно, али стварно вас молим ради вашег здравља.

  10. Smesno ,sta ima Bosko da Kaze pa on je se prvi nalupao i izgovorio milion uvreda.

Ostavite komentar


Politika

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP 10

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP

Zaustavljanje autobusa kosovskih registracija od strane srpskog MUP-a koje se navodno dogodilo na graničnim prelazima pri ulasku u Srbiju, za Violu fon Kramon i Petera Stana bilo je povod za oštre kritike Srbije. Kramon je Srbiji poručila da prestane da se bruka, a Stano da se time krši sporazum o slobodi kretanja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.