DW: Vučić traži dokaz ljubavi

Ostavite komentar


  1. SNS pravi predstavu za mlade da im je stalo do njih i u ovim pretumbacijama će dovesti neke mlađe ljude na određene pozicije. Među mlađim ljudima SNS ima najgore rezultate i sada pucaju da poprave rejting preko tog sloja ljudi. Inače same promene u stranci nemaju nikakav značaj jer je to odavno postala stranka gde se jedan čovek pita za sve. Zadnji GO gde svi glasaju za izbore a on to poništava dovoljno govori o prirodi te stranke.

  2. Koje ljubavi ? Pa on upravo zbog toga sto zna da niko nemoze da ga smisli, vrsi odmazdu nad srpskim narodom. Da bi podigao maketu ljubavi prema sebi on mora da placa. Da placa klakerima da mu dolaze na mitinge i foliraju naklonost, da placa botove da mu pisu panegiricke polupismene parole po medijima. Zna , dakle on da je ljubav koju placa tudjim (nasim) novcem, lazna. Zato je i nesrecan, samim tim zao i mizantrop.

  3. Koje ljubavi ? Pa on upravo zbog toga sto zna da niko nemoze da ga smisli, vrsi odmazdu nad srpskim narodom. Da bi podigao maketu ljubavi prema sebi on mora da placa. Da placa klakerima da mu dolaze na mitinge i foliraju naklonost, da placa botove da mu pisu panegiricke polupismene parole po medijima. Zna , dakle on da je ljubav koju placa tudjim (nasim) novcem, lazna. Zato je i nesrecan, samim tim zao i mizantrop. Toliko istine radi. I nemojte mi vise cenzurisati, sta to treba da znaci, tako vam nezavisnosti ?!

    1. ‘Oni’ (SNS) i ‘On’ (Vucic) ?!?
      Izmaknite se malo. Otreznite se.
      Pogledajte jos jednom.
      Ako svi mi protestvujemo i protivimo se, a oni su i dalje nedodirljivi i ‘nepobedivi’ okrenimo se uzrocima nase bolesti a ne pljuvanju po simptomima!
      Kada vam za 10 godina (na ‘zmurenje’ Brisela) ne resavanja situacije na Kosovu, Vucic bude poceo da se pojavljuje na nastupima u javnostima i u medijima sa svojim sinom pored sebe, … prekasno cete shvatiti gde je problem!

  4. Jos malo sprdnje sa drzavom i sns medijima,koji ce sada danima imati razlog da ki mil vucica drze po 25 sati na ekranima. Usledica disciplina zaletanja nosem u zadnjicu velikog vodje, od strane SVIH FUNKCIONERA ove profasisticke partije.Danima cemo slusati tirade poslusnika vesica,stefanovica i ostale nizerangirane sns bagre.Usput fe se koristiti prilika da se u svakoj izjavi blati „lopovska“ opozicija…Sve to ce sa neskrivenim ushicenjem citati spikerke sa sns medija poput saponjicke, stanisicke i ostalih,kao sto im je danas glavna sns vest o 32,pa 31 protestantu na skupu 1od 5 miliona.Koliko kosta ljudsko samopostovanje gospodo iz sns masinerije rts,pink,hepy,prva, O2 pa informeri,telegrafi,aloi,novosti i svi ostali blatoidi.Kako se ujitru u ogledalo pogledate???

  5. Prica za naivne. Svi su oni deo istog kriminalno-lopovskog-korupcionaškog sistema i mentaliteta. Treba biti jako naivan ili ne živeti u Srbiji pa verovati da tu ima nekog sukoba mišljenja. Radi se samo ko je poslušniji i bolje služi „našoj stvari“. A zna se šta je „naša stvar“, okrenite se oko sebe i pogledajte na šta liči Srbija i ljudi u njoj, to je je posledica upravo te „njihove stvari“. Kad kažem „njihove“, mislim na ove sada ali i na one prethodne. I Tadić se posle pada sa funkcije pravio da nije znao šta su mu radili Đelić i Jeremić iza leđa, probao je da se opere neupućenošću. Sad se opet ujedinjuju i prikazuju nam se kao spas od ovih. Ne, hvala, pročitani ste svi zajedno.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.