Džo Navaro za Danas: Nisam znao ko je Vučić kad sam analizirao snimak

Jedan od od vodećih svetskih stručnjaka za neverbalnu komunikaciju o tome kako je proučavao gestikulaciju predsednika Srbija

Ostavite komentar


  1. Cime se mi bavimo. Pa naravno da se oseca nelagodno kad ga ispituje Tatalovicka zbog sadržine njenih pitanja. Nije potrebna nikakva analiza da se to utvrdi. Ocita je ta nelagodnost i u radio prenosu

  2. Da li vi iz Danas-a verujete u to što sre napisali. Pogledajte i jučerašnji tekst da vam pomogne!

  3. Gispodin ,,profesor“mora da je stručnak u ,,svom poslu i za listove koji su proriv režima „ali savet mu je jednog običnog čoveka zanatlije da analizira Bajdena i ostale predsednike njihove saveznike a Vučića samo mi građani možemo da damo ocenu o čoveku koji je nama ibičnim ljudima doneo samo dobro govorim zato rođen sam u Titovo vreme i živeo i radio uvreme vladevine ostalih ,,dobrih predsednika za svoj džep „Vučić je čovek koji se upisao u istoriju Srbije samo po dobru a kako se ponaša u koje mimike ima svaki čovek je za sebe a te analize tih ,,profesora “ kako više ne izaberu sebi najboljeg čoveka !!!

  4. Zaključujem da Old Džo, inače obučavan svojedobno za špijuna za infiltracije na protivničke teritorije i brzopotezni američki doktorat čita Vučića koji jedno gleda, drugo govori, treće misli, a Žaklinu Tatalović „ne čita“, koja tupo gleda, govori šta su joj rekli, a razmišlja kad se na osnovu izrečenog iznervira. Špijun, profesor i novinarka, zajedničko loši šahisti.

  5. Pa ovaj naslov je najveća uvreda za predsednika. Kako je moguće da neko nije čuo ta takvog čoveka.

  6. Sad bi bilo fer da Gordana Uzelac pita Djilasa za skrivene račune od Mauricijusa do Kanade, da vidimo kakve će tek on grčeve da dobije, ili… ili će pobeći od pitanja, ipak, manji su grčevi kad pobegne.

  7. Svaka revolucija ima svogDjoa. Bese Djo bagerista ovo Djo Navaro.Ovaj ima vise titula od profesora do agenta do penzionera .Zajednicki imenilac :placeni spijun za prljave sitne poslove.

  8. Ne branim A.V. Ali Za nas vazi da kad pricamo masemo rukama, a I psujemo
    a od engleskog nas bole I noge

  9. Mislim da je covek samo imao potrebu da se protegne ili zeva, ziv je covek… Mislim da i najbolji profesor moze da pogresi ovde recimo mislim da je to slucaj…

  10. Mi mislimo da je Vučić važan lik na svetskoj mapi. Pa u Americi misle da je Srbija negde kao Sibir. Jedan NBA košarkaš je rekao da će im biti teško na olimpijadi u Tokiju ako budu imali utakmicu sa reprezentacijom košarke iz Jugoslavije. Taj ne zna da Jugoslavija ne postoji. Zašto bi profesor nekog američkog univerziteta znao ko je Vučić. Nas interesuje analiza Vučićevih grimasa a one pokazuju da je u smeču pritisnut sa svih strana.

  11. Jeste li zalazili Vucicu u wc šolju ?To su ameri radili Miloševicu..gnjide

  12. meni je neprijatno… zato sedim sada na vece solji i oslobadjam se neprijatnosti. slicne ekspresije lica imam… sta to govori o mojoj licnosti? daj bre ljudi pa svi lazemo. jel znate vi nekoga ko nelaze? samo je pitanje ko u vezi cega laze…

  13. Ovaj sto kaze da ovaj laze zato sto nezna ko je Vucic, hahaha ja nisam znao do pre dve godine, u americi niko nista nezna o srbiji niti ih interesuje da znaju, nema razloga da znaju, sta je Srbija a kamoli Vucic

  14. Kak ste zločesti? Hoćete da dragi nam PreCednik dobije tlak poslije ovakve analize? Udahnite duboko PreCedniče, vaša Gospodična Štek!

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO: Napeta rasprava u Skupštini o novoj vladi: Posle incidenta Novakoviću izrečena mera udaljena sa sednice, on ostao u sali (FOTO/VIDEO) 10

UŽIVO: Napeta rasprava u Skupštini o novoj vladi: Posle incidenta Novakoviću izrečena mera udaljena sa sednice, on ostao u sali (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.