Edi Rama: Poslao sam Makronu i Šolcu predlog Nacrta statuta ZSO

Ostavite komentar


  1. Ko je ovog velikog Vučićevog prijatelja ovlastio da to radi,njegove pretenzije su poznate a to je velika Albanija.
    On se ponaša kao zainteresovana strana u sporu Srbije sa svojom pokrajinom.

  2. Ne mogu da verujem šta se događa i šta sve pojedinci sebi dozvoljavaju.Rama se meša u unutrašnje stvari Republike Srbije??!!Bezobrazluk na nivou.Otkud se on našao pozvan da predlaže kako će izgledati ZSO?

  3. A ko je ovog coveka pitao ista o Statutu ZSO ? Zar to nisu vec do sada trebale da obave srpke vlasti i srpska llista , a nisu ?

  4. Ko su Edi Rama, Sollc i Makron uopste iznenada instalirani u pregopvore o Kosmetu ? Odakle oni tamo gde im nije uopste mesto ? Isto kao i Vucicu ?

  5. Nama sve probleme resavaju stranci. Da se nisu odvojili hrvati i slovenci ne bi imali SRJ. Da se nisu odvojili crnogorci, ne bi imali srbiju kao samostalnu drzavu. Sad i Rama sprema nesto, da zavrsi kosovski problem i definise granice srbije. Mi kao debili, nista da resimo, kreni stani, levo desno, napred nazad, ocu necu. Morace srbijanci da resavaju, ipak su oni jedini drzavotvorni deo srpskog korpusa.

  6. Meni se čini da je ovaj Rama malo bezobrazan bez obzira što je Vučićev pobratim

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.