Edvard Džozef: Zatišje neko vreme dok Vučić ne odluči da mu je opet potrebna kriza na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Nije bas sasvim jasno ko tu kome manipulise. Mislim da tu svako ima neki svoj interesinteres I Medjunarodna zajednica I Vucic. Narod ispasta kaki god okrenes. Tragicno

  2. Barikade su odavno postale žurka po potrebi Beograda.
    Odlično je rečeno da su barikade na Kosovu barikade Srbije prema EU i most Srbije prema Rusiji.
    Na sledećem okupljanju očekujem i vola na ražnju,šleper Nektar piva i pesmu-Ne more nam niko ništa!

  3. A što te barikade niste sami srušili i primili nas u EU još 2000-te?
    I vama očigledno odgovaraju

  4. Sve tačno,dok su Vučić i njegovi poltroni na vlasti nema napretka ni za Srbiju ni za Kosovo.Kad će to da shvate SAD i EU.

  5. Sta hocete? Ko manipulise? Odgovor je: Kurti. Da li vi imate oci? Sta Kurti radi Srbima na njihovoj dedovini.
    .

  6. Zanimljivo da svi sa ovog univerziteta vrte istu priču a pojedini mediji ih redovno prenose.

  7. „Ključno pitanje je vladavina prava u toj oblasti“
    Предпостављам да је овде пре свега мислио на противправну и криминалну агресију НАТО на СР Југославију, али и на поштовање Резолуције 1244 Савета безбедности, Кумановског и Бриселског споразума којима се потврђује суверенитет Србије над Косовом и Метохијом, повратак 1000 припадника српских снага безбедности, успостављање Заједнице српских општина које обухватају све општине са српском већином и почетак разговора о аутономији остатка територије КиМ унутар Србије и њеног уставно-правног система.

  8. Da je to istina Vucic bi bio najbolji politicar na svetu. Ne vjerujem da je on taj koji moze manipulisati sa EU i SAD ali ako to radi onda svaka cast. Svako tu gleda svoje interese a jadni narod ispasta.

  9. Interesantan je način doživljavanja Kurtija i njegove antisrpske politike. Kurti ne dira Srbe u centralnom delu Kosova ali „napada Srbe“ na severu Kosova ??? Ko su vođe Srba na severu Kosova i kako ih doživljavaju i studenti i nastavnici i radnici po državnim ustanovama ( bolnice i skolstvo). Nije sporno da Kurtijeva politika jeste protiv politike države Srbije ali je jasno da je Kurti intaktan jer nije kriminalac kao njegovi prethodnici sa kojima je SNS pronalazio zajednicli jezik.

  10. Odavno je meni jasno da se Vučić održava na vlasti preko leđa Srba na Kosovu.
    Odavno bi on sve potpisao ali se boji za svoje dupe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.