Ekonomski stručnjaci o aferi Mauricijus: Zloupotrebljena „poenta“ poreskog raja

Ostavite komentar


  1. Pa zar smo zaboravili kako je Mišković prodao Delta Banku italijanskoj banci Intesa? Firma sa Kipra prodala, a državi Srbiji plaćeno nula dinara poreza. Đilas je platio 2 miliona EUR porez za ovih 17.7 miliona koliko je prijavio da je prodao ovde. Miškovića niko za to ne ganja koliko znamo, čak ga i ne proziva, a ta transakcija je bila oko 340 miliona EUR, još je tadašnji ministar finansija Dinkić nazdravljao šampanjcem Miškoviću prilikom te prodaje. A gde su ostali za koje je Đilas mala beba, kao što su Vuk Hamovic, Vojin Lazarević, Beko, Danko Đunić i mnogi kojima ne znamo ime?

    1. Stvar je u tome da je firmu prodao za 52.000.000 a porez platio za 17.000.000. lopov.

      1. Srboholik
        A to se nevaži ako N1 ne objavi i Danas ne napiše, jer samo su oni merodavni,bar tako se predstavljaju.

  2. Lečić da ćuti.Kada je postao ministar kulture prvo je otišao u Pink kod Mitrovića

Ostavite komentar


Politika

Koalicija "Biramo Niš" predala izbornu listu za lokalne izbore 7

Koalicija „Biramo Niš“ predala izbornu listu za lokalne izbore

Koalicija "Biramo Niš" predala je noćas Gradskoj izbornoj komisiji potpise podrške za listu "Biramo Niš - Đorđe Stanković"Izborna lista "Biramo Niš" na kojoj su Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Zeleno-levi front i Pokret slobodnih građana, kao i građanski i aktivisti stranaka koje inače u Beogradu ne učestvuju na gradskim i lokalnim izborima, predala je preko 1.300 potpisa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.