Evropa ponovo poziva Srbiju da otvori tajne dosijee

Šta sve piše u Rezoluciji Evropskog parlamenta o Srbiji

Ostavite komentar


  1. Kako da otvore tajne dosijee kad bi pola današnjih „uspešnih“ i bogatih moralo u zatvor.

  2. A kako bi bilo da se oni malo otvore, a može i tajni dosije NATO članica.
    Pa da oni nešto saznamo.

  3. Srbija je jedina zemlja CEE koja nije otvorila svoje tajne dosijee! Nije čudo, ovde UDBA i dalje radi.

    1. Da se otvore „tajni dosijei“?! Po stetocinskom radu, retko koja licnost moze da parira Vuku Draskovicu. Navodni nacionalista sa likom Mule Jusufa i ponasanjem Jude. Sve sto je u zivotu napravio bilo je na stetu Srba i Srbije. Retko se srece tako beznacajan i isprazan lik, koji je u isto vreme mogao da napravi toliko stete.

  4. Pa kad bi se sve ove afere procesuirale i istražile do kraja, pa ceo vrh SNS-a, od Vučića, pa nadalje, išao bi na dugogodišnju robiju. Jer sve su ovo oni zamesili. Ako EU misli da se afere reše ona mora da traži od Vučića da odstupi sa vlasti, jer on je alfa i omega u Srbiji. A ako odstupi opet ga čeka zatvor i ne samo zbog afera. Ili da napravi dil sa EU i opozicijom u Srbiji i skloni se bez posledica.

  5. Važno je stalno gledati u tuđe dvorište umesto u 28 dvorišta Unije, gde ima problema na pretek! A sve uz pomoć domaćih dušebrižnika koji bi da se dočepaju što pre vlasti, ne birajući srefstva, kao uvek…gazeći preko svoje zemlje…

  6. Isto to nije htela ni Velika Britanija pa je izašlaniz EU. Što je i logicno, jer sve odluke ibrezolucije tog tipa diktira Nemacka, uz pomoć potpuno posrnule Francuske. Nemacka je izgleda zaboravila gde joj je mesto posle dva Svetska rata i vrlo nepopularnog nasledja koje iz tih ratova nosi.

  7. Odlična ideja, prvo da se otvore tajni dosijei Britanije, Vatikana, SAD, NATO pakta.
    Odmah posle njihovih čitanja, da otvori i Srbija.

    1. Da li ovi nasi sugradjani koji savetuju drugim drzavama da otvore SVOJE tajne dosijee, navijaju da naši i dalje ostanu TAJNI, i da Udba nesmetano nastavi sa svojim radom?!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.