"Evropska komisija brani evropske vrednosti": Međak i Biber o zagrljaju Brnabić i Fon der Lajen 1Foto: Insagram Ana Brnabić

Vladimir Međak, potpredsednik Evropskog pokreta u Srbiji, na društvenoj mreži Iks podelio je fotografiju na kojoj su zagrljene premijerka Ana Brnabić i predsednica Evropske komisije Ursula fonder Lajen.

Međak je na društvenoj mređi Iks napisao  „Evropska komisija brani evropske vrednosti u praksi sa premijerkom srpske vlade u tehničkom mandatu koja je pokrala izbore“.

Međakov tvit podelio je i profesor Univerziteta u Gracu i stručnjak za Balkan Florijan Biber i napisao da je Fon der Lajen „zauzeta grljenjem autokrata (i njihovih lakeja)“.

Podsetimo, javnost u Srbiji i dalje očekuje reakciju Evropske komisije na Rezoluciju Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji kojoj je usledilo i objavljivanje finalnog izveštaja ODIHR-a u kojem su istaknute brojne nepravilnosti koje su pratile izborni proces.

Fotografija Brnabić i fon der Lajen nastala je na Kongresu Evropske narodne partije (EPP) u Bukureštu, gde se Brnabić sastala i sa sa predsednikom Rumunije Klausom Johanisom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari