Evropskim političarima “krkanluk” nije deo političkog rituala

Ostavite komentar


  1. Kad’ je nekom krivo, onda to mora reći, pa makar se ugrizao. Njima bi više odgovarao kavijar i neko strano vino. Zašto domaca hrana?

  2. Primitivni naivni „sindrom Šojić“ primenjen u politici: pokušaj da se posao završi uz mezence i pićence u neko separence.

  3. Kad god se pomenu cevapi ja se detim precednika kako nam detaljno objasnjava kako su njegovi mafijasi pravili cevape od ljudi.Ne zelim vise ni da ih vidim,a kamoli jedem.

  4. Ovaj vucic je isti kao Sojic. Podseti me kad je nutkao Voju Brajovica s „prasecinu i mladi lukac“ a ovaj mu uzvracao „Nisam gladan, nisam gladan“… „Da nije holesterol crni Djole“… Cirkus

  5. U celom tekstu promakla se informacija da je Vučić preko članova familje vlasnik dobrog dela Srbije i organizator mnogih biznisa,naročito u gradjevinskom sektoru.
    Ovaj ubogi narod inače ovako rezonuje, ma to lopovi u sns a li Vučić je dobar čoek..šta će on jadan..ne može s lopovi..
    eto,opozicija treba ovde da odigra dobro.

  6. Gledam fotografiju i čitam tekst …i neverujem. Ili je foto montiran ili tekst nema veze sa stvarnošću. Ili gospodin Mišel nije visoki evropski političar, ili ga je Vučić prisilio da sa njim peče ćevapčiće. Tako bar piše u tekstu….

  7. Политика је одвајкада била крканлук, разлика је само на чијој грбачи се крка и колико се за то кркање избија из џепова народу.

  8. Je li to Pajtić stigao iz Bodruma? Ovi Danasovi botovi moraju pod hitno sa bureka da pređu na sendvič da bar stomak napune kad praznu glavu ne mogu.

  9. Baš lepo što predsednik (malo slovo na početku reči niti je nepimenost, niti greška, već moje vrednovanje njegovog doprinosu Srbiji), i dalje „tovi“ belosvetske prenosioce „dobronamernih poruka i preporuka Srbiji. Pa onda je normalno što nam preti glad i zima.

  10. Ovaj pece rostilj a Dacic kuka na mikrofon.Mogu da zamislim komentare stranih diplomata o nasim pundravcima koji predstavlaju Srbiju.Srozali su ugled da nema gore

Ostavite komentar


Politika

"Najveći spoljnopolitički udar sledi 16. maja": Šta očekuje Srbiju u narednom periodu? 10

„Najveći spoljnopolitički udar sledi 16. maja“: Šta očekuje Srbiju u narednom periodu?

"Diplomatska borba Beograda je danonoćna" izjavio je ovih dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nagoveštavajući da Srbiju u narednih mesec dana čekaju brojni, nimalo prijatni spoljnopolitički izazovi. Prvi od njih je svakako redovna sednica Saveta bezbednosti UN na kojoj će biti razmotren izveštaj UNMIK-a, o Kosovu i Metohiji, za koji sam Vučić kaže da je neizbalansiran i loš i u kome se traži da se bez odlaganja privedu pravdi organizatori incidenta u Banjskoj.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.