Fajon: Imamo podršku EP da budemo posrednici u dijalogu, ova situacija je neprihvatljiva

Ostavite komentar


  1. Opozicija u Srbiji samo traži, da režim poštuje ustav i zakone Međutim, režim se toga najviše plaši , jer onda sigurno gubi izbore i zato besno napada sve one koji se pozivaju na poštovanje ustava i zakona. Puno9 poštovanje za Tanju Fajon i njene napore, da Srbija postane slobodna i demokratska država.

    1. Potpuno se slazem. Cim Vucic, Dacic & Co. pocnu da reze nas nekoga to znaci da taj dobro radi svoj posao.

  2. Svaki dijalog je nemoguc dok rezim need ukine sudske presude donete mimo svih konvencija ,mimo ustava I osnovnih nacela osnovnih prava na odbranu gde me kao disidenta salju u Zatvorsku Ludnicu ,kazem Ludnicu a new psihijatriju jer ovde se radino necovecnom postupanju a new levenju .Medjunarodnom HAWAII deklaracikom koju je Republika Stbija kao sukceeor SFRJ ratifikovala decidno zabranjuje slamje kriticara sistema ,disidenata na prinudno lecenje u psihijatrijama zbog iskazanog misljenja.Konvencija je usvojena na HAWAII ma kada je SSER tamnicio akademike I prisilno ih zatvarao u psihijatrijama klinioama zbog kritike Staljona.Politicke structure u Srbiji koje predvodo osudjeni za ratne zlocine gospodin Seselj pritiskom na sud sprovode progon disidenata.Takozvani Sud Jagodina vrsi opstrukciju pravde jer na pisani zahtev odbija dostavu pisane presude time sprecava zalbu visem sudu.Visi sud je vec jednom ponistio tu zlocinacku presude.Ako Neko treba da se leci I vestaci onda je to osudjeni za ratne zlocine gospodin Seselj ..A da mene vestace po nalogu ratnog zlocinca to nece realizovati.Neka sud dokaze krivicno delo koje sam pocinio ? To sto trazim lustraciju pogodilo je politicku mafiju .Gde to u svetu I’ma da su kandidati za poslanike lica osudjeni za ratne zlocine ?

  3. Muka mi je da citam i gledam dokle smo dosli, odnosno da jos nismo ni dosli, mi smo na drvetu a gospoda iz E.Unije treba da nas uhvate za rucicu i povedu….zar se ne stidite nivoa kulture i opstenjana kom se nalazimo. Kakvo je to domacinstvo kome unutrasnje konflikte i zivot uredjuju komsije i sud.
    Ja ne zelim sebe u takvom okruzenju, a vi izvolite, rucicu pa za Tanjom, Bilcikom i ostalima iz EU. Znam da Danas nece objaviti ovaj komentar, a o je dokaz ni da zasluzujete da uopste nesto komentarism kod Vas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.