Fajon: Sloboda medija i slobodni i fer izbori su naša glavna poruka

Ostavite komentar


  1. Toga nema i sta sada?
    Koja je to sila koja ce da raspetlja cvor oko slobodnih medija koji su privatni i pod kontrolom sns—a…

    1. Sila od 700.000 lica koja ce bojkotovati izbore, toliko je potrebno da bi ovi sto ih sprovode saznali izlasnost od SVEGA 38-39%, sto i sami znaju nedaje im legitimitet vladavine. Ukoliko bi oslobodili medije da ljudi cuju sta sve radi ova vlast, i koji su im STVARNI rezultati /porazavajuci/ oni nebi dobili ni 15%, izaslih. Kad ISTINA izadje na svetlost dana oni ce biti RUZNA proslost.

  2. U intervju za FoNetu , evroposlanica Delegacije Evropskog parlamenta Tanja Fajon tvrdi da, postoji ambicija i ostvarenja za bolji izborni uslovi i povratak poverenja građanja i izborni proces a ne kao priča opozicija koja najavljuje da bojkotuje izbore u Srbiji.
    Rado bi prihvatio konstataciju Tanje Fajon ,ali (na žalost) nije stvarnost , osim da je prekasno za slobodne i fer izbore, režim odugovlači registraciju stranaka, uskraćuje slobodnu mediju i opozicija nema šansu za izbornu kampanju ili pak da prezentira politički i ekonomski program biračima, zato ova parlammentarna kontroverzija traje (30.god.)od proglasa višestranačkih izbora u Srbiji.
    Po svemu sudeći (uzaludno) su ratovali Srbi,poljaci i Jevreji na strani saveznika Drugom svetskom ratu , General Draža ,prvi evropski revolucionar, antifašista i antikomunista, nakon propasti komunizma, prestolonaslednik Aleksandar Drugi organizovao okup srpske opozicije pritiv Miloševića, najpre u Atini kolevci za demokratiju, Sent Andreju i Banjiluki.
    Između, ostalog nato bombardovao Srbiju, zbačen Milošević, potom izručen za haški tribunal, umro u haškom zatvoru 11.marta 2006, (peti oktobar) podbacio očekivanja, umesto da zbaci vlast, rasformira bezbednost i reformira ideološku armiju, zamenuta teza za prelaznu vlast , ni govora o demokratiji ili kraljevini, dok su bivši udbaši se sklonili kod Milo Đukanovića u Crnu Goru.
    Bogu slava a kralju Država!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.