Faktor plus: Krkobabićev PUPS pretekao DSS

Ostavite komentar


  1. Da nije bilo DSS Nikolic nikada ne bi postao predsednik drzave, samim tim ni Vucic ne bi bio premijer. Zato je jako ruzano kakav odnos SNS ovaci imaju prema DSS. Pa, bivsi radikali su i zakletvu datu u crkvi pregazili, pa sto be bi i zahvalnost premature DSS….

  2. Rezultati rada donose povecanje rejtinga,pups cini dosta na poboljsanju socijalno ugrozenih gradjana.

  3. Ma daaaaaaj,koji su ovo komentari ("istrazivanja") !?? :Medjutim….trt,mrt,….na visokom osmom mestu,iza Dosta je bilo….trt,mrt……" !!?? Za cenzus je potrebno 5 odsto glasova,sto je pri izlaznosti 55-60 odsto,,oko 200.000 glasova.!! Znaci da tih 3,1 odsto glasova,predstavlja (grubo uzevsi) oko 120.000 glasova !!Ispravite me ako gresim ! I ta brojka je relevantna u necemu,ma daaaaaaaaaaaaj !! Mr““ssssss !!!

  4. Čudna je sudbina DSS. Da nije bilo Koštunoce DOS nikad ne bi došao na vlast. Da DSS nije dao podršku SNS nikad ne bi došao na vlast. U oba slučaja su odmah posle izbora bili popljuvani. A ovi naši prognozeri nisu ništa naučili od američkih izbora. Samo da konstazujemo:nismo mi srbi baš toliko glupi koliko ankete pokazuju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.