Faktor plus: Trećina građana neće izaći na izbore u aprilu, SNS na preko 55 odsto glasova

Ostavite komentar


  1. Trecina nece izaci na izbore a glasace 51% ????? Ako izadju dve trecine na izbore SNS gubi izbore. Oni mogu osvojiti NAJVISE 1.400.000 glasova. Izadjimo svi na izbore i podrzimo promene kako bi OSLOBODILI drzavu.

  2. Prateći ove analize raznih agencija i pre svih prošlih izbora uglavnom su bili dosta tačni.Jedna trećina u principu nikada ne izlazi na izbore kao i u skoro svim drugim zemljama.

  3. povećati izlaznost i neodlučne pridobiti, egal nije nedostižan.
    ako nekim čudom bude drugog kruga, smatrajte to pobedom.

  4. To su procene da uvek postoje oni koji nece izaci, ali trebalo bi to je osnovna gradjanska duznost… kada bi svi posmatrali da nece njihov glas odluciti, tako niko ne bi uzasao…

  5. Po meni jedina šansa opozicije je borba za veću izlaznost. Teško se tu mogu uzeti opredjeljeni birači bilo koje stranke. Ti procenti se minimalno mjenjaju.

  6. Fali tri dana.To je 55 posto od izašlih glasača i onih što su opredeljeni,a to je 25 posto svih birača.E to je prava računica.Ali mislim da Ponoš ne može da pobedi.Samo nestranačka ličnost može nešto da uradi.

  7. Evo ja koji nikad ne izlazim na izbore ovog puta cu izaci i glasatti za AV i to javno. Samo iz razloga sto su putevi bili blokirani i nisam stigao na vreme tamo gde sam posao. Za AV nisam nikad bio ali ovog puta ima moj glas.

  8. Ne nasedajte na prorezimska istrazivanja. SNS verovatno ima oko 50%, ali SPS nema teorije da dobije ovih 9.2%

  9. Te ankete su telefonske. Ko u Srbiji sme da kaže za koga je kad ga zovu telefonom ?

  10. Nije Vam baš najbolja računica, jer 55% od 51% glasača je oko 28%. Zaboravili ste i da napomenete da je 13% od 51% oko 6%. Mislite da je u redu da vlast bude neko ko ima podršku 6% građana?

  11. Faktor plus je uvek bio vazan faktor u pobedi SNS. Opste je poznato da narod voli da glasa za pobednike jer podsvesno ne zeli da mu propadne glas.
    Zato ove prognoze uticu na formiranje glasackog tela a Faktor to dobro radi u kontinuitetu.

  12. A djb, suverenosti? Mislim ako se svi prave ludi da oni ne postoje to ne znaci da su gradjani slepci. Zanimljiv fenomen.

  13. Jedina sansa opozicije je da se pojavi opozicija,…….sa jasnim programom, gde bi tacka 1 bila LUSTRCIJA

  14. Bojim se da je metodologija loša. Naime, u ovoj atmosferi straha, malo ko bi smeo telefonski da kaže istinu kako će glasati. Ankete moraju biti anonimne da bi rezultati bili validni. U suprotnom je kvalitet podataka loš, makar imali i deset hiljada ispitanika.

  15. Očigledno je to tako
    Samo-na čega će tek da liči ta buduća Skupština?
    13%.
    Jel to onda nekih tridesetak poslanika?
    …koji će bojkotovali svako zasedanje Skupštine, koji će u svakoj rečenici samo upotrebljavati prezime Vučić, a od konstruktivnih pristupa rešavanju problema neće biti ništa.
    Neće biti ništa, jer se radi o potpunom ne znanju, ne poznavanju sopstvene države…

  16. Znam da su djb izbaceni sa rezimskih/opozicionih medija, ali jesu li izbaceni i sa anketa pa se ni ne nude kao opcija?

  17. Sta ce da se desi sa onima koji mrze narod koji drugacije misli ako SNS izgubi, pitam za druga???

  18. Izostaviti ste Suvereniste koji po Faktoru ulaze u Skupštinu
    Može li ispravka ili su u pravu ovi koji kažu da „profesionalni i nezavisni“ Danas bojkotuje Dosta je bilo.

  19. Ovo je blic objavio , a Danas prenosi. Molim idiote da pažljivo pročitaju tekst do kraja. List Danas je fenomenalan.

  20. Kada je anketa telefonska,znaš koga ćes zvati.Mene nisu zvali,jednim jesu i više ne,zar nije tajno glasanje.

  21. Ahahahahaha…Za pare- sve!!!Radite za FARAONA punim parom a sve to od novca otetog nerodu ove otpadničke i razbojničke vlasti…Pitam se, šta će pojedini ,, Faktori plus“ i slična banda profitera raditi već- 4 aprila!? Nek se malo zamisle, ako imaju čime…

  22. Ma dajte…SNS osvaja preko 60%,SPS drugi,treci tzv opozicija i zeleni dele trece mesto.SNS samostalno formira vladu.Naglasavam!Nisam pristalica nijednih!SNS ce samostalno formirati vladu.

  23. A šta je sa onim što je Dragan Đilas zapretio da će tužiti svakog ko objavi ‘lažno’ istraživanje koje ne ide njenu u korist?

  24. Telefonsko istraživanje je sprovedeno od 22. do 27. januara u nekoliko gradskih odbora SNS-a…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.