Fenomen „predsednikovog sina“ kao nove institucije u Srbiji: „Ni Staljin ni Tito nisu nikada uradili to što je Vučić“

Ostavite komentar


  1. Nadam se da ste počeli da kapirate da se ovaj tip diktature nastavlja samo dinastijski.

  2. Znaci vodjin sin moze da ide po politickim skupovima a ovaj stefanovic iz opozicije ne moze na becki koncert?? Mi

  3. Pa u Srbiji su vecinom porodice stranke to je pocelo sa smrcu lidera pups Krkobabica 1 njegovo mesto u stranci I mesto direktora ptt nasledio je njegov sin I odmah za zamenika postavio svog sina isto je is a srs A V je samo prepisivac

  4. Severna Koreja, Sirija, Libija i neke afričke „demokratije“. Što se čudite, sve prijatelji….

  5. Staljinov sin Jakov bio je zarobljen kao vojnik od strana nemaca.Kada su nemci saznali ko je on,ponudili su da ga razmene za feldmasala fon Paulusa.Staljin je to odbio, recima da ne menja feldmarsala za porucnika.Staljinov sin je kasnije izgubio zivot u logoru!

  6. Da, diplomatski pasoš se izdaje sinu sefa države. Uvek. Bez izuzetka.
    Diplomatske pasoše imaju deca svakog predsednika ili predsednice na svetu. Mene recimo zgrožava šti partnerka Ane Brnabić, verovatno, nema diplomatski pasoš. Ja da sam šef njenog obezbeđenja bih je fizički sprečio da izađe iz Srbije bez barem diplomatskog pasoša!

  7. Vučić se plaši tamo da ode a sina već drugi put šalje,samo mu je ono divno društvo bilo sprečeno da opet podje sa njim.
    On nas poduže mrcvari zbog svojih ličnih i porodičnih sadržaja.

  8. Kako ne shvatate! Vučić je Predsednik države znači njegova država! Kao kad ste generalni direktor firme! Vaša firma! Apsolutni ste vladar! Tako je svuda na svetu!! Pogledajte SAD i šta Bajden mladji radi i u šta je sve uključen počevši od Ukrajine…

  9. Gaf za gafom,bruka za brukom.
    Šta on hoće? Dokle? Ne može od njega da se živi. Sramota je da se neko ovakav igde pojavljuje.Da ne pričamo da je to što zdravog i pravog čoveka od 26 godina uporno zove detetom i time ga podcenjuje, vredja i bruka javno. Zašto samo glumi žrtvu? On je taj koji napada sve redom i ko gazi i po narodu i po pravnom poretku.
    Sramota.

  10. U Ekvatorijalnoj Gvineji je: otac predsednik drzave, a njegov sin potpredsednik drzave

  11. Vucis pocinje da mi se dopada. Vidi da je narod glup i da moze da radi sta hoce.

  12. Друштво ако је пропало пропало је због Пешићеве и њене ,,елите,, још ономад!

  13. Konstantno pišući o Vučićevom sinu, opozicioni mediji su od njega napravili instituciju. Da se ne lažemo.

  14. Kada je AV već uništio sve institucije, pogazio Ustav, onda, pored „institucije brata predsednika“, valja promovisati još jednu novu – i „instituciju sina…“!

  15. Coro@
    Ima on opoziciju i stručnjake za Ustavno pravo, ha, ha.
    O njegovim neustavnim ovlascenjima , svi cute I zamajavaju nas sa njegovom decom i raznim glupostima.

  16. Vucic je sada u fazi “kompleks boga”, radi sta god mu padne na pamet, za njega niko u Srbiji sem njega ne postoji, svi su samo verne sluge.

  17. Vesni Pešić. ti si legenda. Šta će Vama da se nosite sa DOS-om, nosite se sa Radikalima. Oni su za sve krivi u ovoj zemlji. Profesorka moja. neka vas Bog blagoslovi. kaže:

    Vesni Pešić. ti si legenda. Šta će Vama da se nosite sa DOS-om, nosite se sa Radikalima. Oni su za sve krivi u ovoj zemlji. Profesorka moja. neka vas Bog blagoslovi.

  18. Imali smo ranije predsednike. Nije se znalo nista o njihovom privatnom zivot. Ovo sada je uzas i nemam objasnjenje sta se desava

  19. Zna vucic dobro sta radi , pravi igranku samo da narod neprica kako zivi ringispil radi
    non-stop

  20. Seća li se neko „prvog brata“ kao člana državne delegacije u Moskvi 9. maja pre par godina?

  21. Сећам се да је председник САД Џ.Картер на сахрану Ј. Броза послао своју остарелу мајку. Можда није за поређење, само велим.

  22. Sin Seselja u Skupštini pa nije smetao nikome mislim da ima Jos dece politicara u javnom zivotu. Zašto ne i ovo dete

  23. Prvo, srećan rođendan Republici Srpskoj !
    Na mnogaja ljeta !
    Drugo, treba se setiti Marka Miloševića.
    Kabadahija prve vrste.

  24. Strasno znaci ja kao profesor mogu da posaljem svoje dete da predaje umesto mene jer sam ja sprecen ili da ja kao hirurg posaljem svoje dete da operise umesto mene. Ili ja kao vozac autobusa posaljem svoje dete da vozi putnike umesto mene a pri tome ta moja deca nemaju veze sa mojim poslovima. Necemo se mi skoro resiti dinastije V

  25. Nastavlja se nepotizam najgore vrste. Sve ih treba proterati.Porodice: Vučić Nikolić Šešelj Dačić Brnabić i druge koje guraju svoje potomke. Sve to se plaća našim parama a njihovo bahaćenje nema granica. Ovo je najgora vrsta totalitarnog režima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.