Filip David: Ovom režimu jednom mora doći kraj (FOTO, VIDEO)

U organizaciji Novog optimizma večeras u Opštini Stari grad otvorena izložba karikaturista Danasa i NIN-a „Karikature protiv diktature“ i tribina

Ostavite komentar


  1. Bravo! Sve cestitke za ovaj informativni poduhvat!!! Ovo se zoe sloboda medija. Pozdrav

  2. „Režimu“ Helmuta Kola došao je kraj i ako je ujedininio tzv, 2 nemačke. Došao je kraj i tzv Miloševićevom režimu. Došao je kraj i DOS-ovom režimu, a doći će i kraj Vučiću. Pošto je sada demokratija doći će krar i režimu koji dođe posle Vučića i tako redom…..

  3. svako ima pravo da iznese svoj stav,kao i moja malenkost,dragi sugradjani..dok se ne promeni…odluka vecine koja je izglasala ovog predsednika mora se postovati…ni ja 90ih nisam birao milosevica..ali morao sam da postujem svoju drzavu…sto je red da i vi postujete….
    p.s. zasto ne pitate gospodina djilasa ,odakle mu 25 miliona??

    1. Koga da postujemo gospodine bote? Ovu smejuriju od drzave tj stranke koja umislja da je drzava. Radice sudovi vasa botovska malenkosti pa ce se saznati koliko su tvoje gazde u vlasti pokrale.

    2. Pitaj Vucica odakle Djilasu pare za 45 vrtica,skole domove zdravlja,a ovi otese penzije,plate i O vrtica,skola,trotoari urnisani…

    3. Gospodin Djilas je u danasnjem danasu objasnio odakle mu pare. Procitaj. Kad ce Vucic da objasni odakle njemu pare i milioni?

    4. Neću zalaziti u detalje na koji način je dotični zadobio „većinu“ glasača ali je najvažnije da je on tim istim glasačima i svim ostalim građanima pričao da ćeunaprediti Srbiju , iskoreniti kriminal , korupciju , oživeti privredu zemlje i mnogo toga još . Nakon dolaska na vlast se vidi da smo dobili Alibabu sa 40 i kusur razbojnika koji vedre i oblače Srbijom a među njima je naravno i njegov braca Andreja koji je preko noći postao enormno uspešan u poslovanju i tako je sad vlasnik čitave Vojvodine…Dakle da ne dužim , lagao je narod , prepustio ih u ruke kriminalaca koji ih izrabljuju za sitne pare ( ako i dobiju ) rasprodao zemlju strancima ( naravno uz pristojan procenat za svoju malenkost ) i tako zahvaljujući njemu narod srbije u svojoj rođenoj zemlji postade gastarbajter. E zbog ovih i sličnih dela ne zaslužuje poštovanje naroda i mora pred njim odgovarati kao i svaki drugi kriminalac i prevarant …jedino što njegove laži imaju daleko katastrofalniji učinak po zemlju i njen narod. Jej’ sad malo jasnije zašto mora biti procesuiran ?

  4. Bravo za našeg biciklistu Dražu, svaka čast Danas-u, jedinoj novini koju treba čitati!1

  5. Било је велико задовољство бити, синоћ, у сали СО Стари Град.

  6. Divni i pametni ljudi, onakvi kakvi Srbi jesu i treba da budu. Hvala Vam na ovom predivnom clanku , na okupljanju, na postojanju.

  7. Šteta što Marko Vidojković nije bio prisutan, a ako i jeste, nije intervjuisan. Trebao je neko od intervjuisanih da kaže da je ovaj režim i pre svega Aleksandar Vučić doveden na vlast krađom izbora, da ga nije narod izabrao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.