Legitimitet pobede na izborima u Srbiji ne zavisi od čestitke Fon der Lajen: Kako predsednik Srbije razume poruke iz EU o izborima

Ostavite komentar


  1. Saveta kaže Životi:Primio si lopova da radi?
    Života odgovara: I ja sam krao,to znaš?Vidi dokle sam dogurao!

  2. Lažeš, izbori nisu bili pišteni! Kakav ti je to izraz najpošteniji do sada? Ili su pošteni ili su nepošteni. Nisu pošteni makar da si jednog srbina iz RS dovezao da glasa u Beogradu. Ti si pravnik i trebao bi da znaš šta je to prevarna namera koju si imao i koju na žalost još uvek imaš.

  3. Ko je u Srbiji(pored Vuciceve vlasti,)na pogresnoj strani istorije?
    Oni koji tvrde da je Kosovo i dalje deo Srbije,da je neuvodjenje sangcija Putinu u nasem „drzavnom i nacionalnom interesu“,oni, koji ili ne priznaju kosovsku nezavisnost,ili ne zele da normalizuju odnose sa Albancima bez priznanja(koje ustalom niko i ne trazi.)Na pogresnoj strani istorije su i oni koji misle i dalje,da je Srbima,bez obzira gde zive,Beograd i dalje glavni grad,ali i oni koji misle da EU ima alternativu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.