Fon Kramon odgovorila Grenelu: Kosovske odluke nisu jednostrane, već recipročne

Ostavite komentar


  1. Nek se oni nadgornjavaju kod svoje kuće i preko svojih ledja, neka nas i naše Kosovo i Metohiju ostave na miru. Kad iz prve pokažu KiM na mapi, mogu u drugi razred osnovne.

  2. Juce nisu mogli da otvore sampanjce u Berlinu i Pristini, kao sto su otvarali marta 1999.

  3. Ne mogu da se nazovaju reciprocnim,Kosovo je MEPRIZNATO,Srbija je SUVERENA DRZAVA.

  4. Draga Kramona, reciprocitet je moguć izmedju medjunarodno priznatih entiteta, i punopravnih članica UN. Nije dovoljno da „zlatna milijarda“ priznaje jednu teritoriju kao državu da bi ona to stvarno i bila. To je i dalje u ingerenciji UN, a ne EP, pogotovo ne njegovih neformalnih lobista.

  5. Grenel je odgovorio ukrajinskom poslaniku koji je izrazio spremnost da Uktajina sa Albancima na Kosovu udje u rat sa Srbijo. Gospodjo Kramon mislim da vam dovoljno nije jasna rec reciprocitet koja se upotrebljava u medjunarodnim odnosima dve ili vise drzava.Jaci vam pokusati da objasnim. Drzave medjunarodno priznate izmedju sebe mogu se dogovarati o raznim stvarima i shodno tome mogu donositi reciprocne mere ukoliko jedna strana u dogovoru odstupi od postignutog dogovora i uvede mere mimo dogovora a one ugrozavaju drugu stranu.Koliko znam Kosovo nije medjunarodno priznata drzava. Takodje koliko znam srpska teritorija KIM sa maticom Srbijom iz raznih razloga uz posredstvoEU pregovara sa svojom maticom o buducem statusu.Podsetite se da jme KiMu medjunarodnoj komunikaciji oznacavan sa zvezdicom a da su na KiM privremene vlasti.Po vama kako kazete uvode reciprocitet sta to znaci . Dali ste Vi vec odlucili da suspendujete dijalog i da je Kosovo priznata drzava. Ostaje nam od vas odgovor kad je priznata ta drzava.

  6. Gospodo,kad ste već tako sigurni da ste u pravu,lepo ih preselite kod vas, pa nek vas malko maltretiraju i traže „svoje“.

  7. A vi, baš bi ste voleli da Grenel nije u pravu. Kako ste jadni i bedni, takvi kao vi su zlo za Srbiju.

  8. Zna gospođa istinu ali joj ne odgovara, njeni preci a i ona živjeli su i žive samo od pljačke,nepravde i zločina, sve dok ne dođe jači.

  9. Gospođa odrađuje novac kojim je bogato plaćena.
    Nema niti će biti reciprociteta između Srbije i njene južne pokrajine.

  10. Kakav reciprocitet moze postojati izmedju lopova, koji je silom oteo i uzurpira deo teritorije Srbije i Srbije koja ima pravo na suverenitet na celoj svojoj teritoriji? Kakav reciprocitet?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.