Formiran Građanski front

Ostavite komentar

  1. Pošto imam posebne simpatije prema GF, upozoravam unapred da se nešto slično dešavalo u razvijenijim bivšim republikama, Sloveniji i Hrvatskoj. Opasnost leži u tome da se posle iznenađujućeg rezultata na izborima za Parlament, događalo preletanje u dominantne stranke koje su već bile na vlasti.

Ostavite komentar

Politika

Milivoj Bešlin: Dodik i Orban su rasisti 9

Milivoj Bešlin: Dodik i Orban su rasisti

Potpuno su logične pohvale koje na račun Milorada Dodika izgovara mađarski autokrata Viktor Orban. Orban, Dodik i Vučić su prirodni saveznici i ne treba nikoga da čudi što se oni međusobno podržavaju i sarađuju na destrukciji demokratskog poretka na Zapadnom Balkanu – kaže za Danas istoričar Milivoj Bešlin u odgovoru na pitanje kako je razumeo poruku premijera Mađarske, uoči izbora u BiH: „Božji blagoslov za sve Srbe na Balkanu“.

Naslovna strana

30. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.