General-major Milan Mojsilović novi načelnik Generalštaba

Ostavite komentar


  1. Ljubiša Diković se, po recima aktuelnog predsednika Srbije, „časno, junački i hrabro suprotstavljao NATO agresiji.“ A sada na scenu stupa novopeceni general Milan Mojsilovic koji je obavljao dužnost šefa Vojnog predstavništva u Misiji Republike Srbije pri NATO-u u Briselu. Ja ovde vise ne bih imao sta da dodam. Zaista.

  2. Kadrovske promene su dobre i treba ih sprovoditi, i time dati sansu drugim ljudima za napredak. Ne sumnjam da ce general Milan Mojsilovic dobro obavljati svoj posao.

    1. Na osnovu čega ne sumnjaš bote pokvareni ? Nije vama lako, poslušnicima picoustog ludaka !

  3. NARAVNO ovo je procedura DIKTATURE OVOG SAMODRZCA, i nista vise. BABETINE u SMB uniformama ovo ladno gledaju i „trpe“, za bedu od plate i za veliko ponizenje, posto im je „ministar“ Vulin-„JUL’-in koji ni vojsku sluzio NIJE, nas narod to naziva „KILAVI ALEKSANDAR“, a vojnbi ministar kobajagi, jadna nam vojska a i Srbija sa ovakvom OLOSI na VLASTI !

    1. A ko bi trebao da vrši ta imenovanja i postavljenja? Sami generali među sobom, ili da to rade poslanici u Skupštini?

  4. Ma hajde BRRE… ! Ovo je priprema za DRZAVNI UDAR ! 100% siguran ! NAPRDNJACI hoce 100% VLASDT, A TI S R B I J O ! SAMO SOVAJ I SPAVAJ. OLOS OKUPIRA BRE NAS A OT PORA nema ,,,, ZALOSNA NAM M A J K A !

  5. Nemojte, zaboga, biti ograničeni. Vojska nije samo pucanje i rat protiv druge države. Vojska je i protivteroristička borba. Vojska je i zaštita od prirodnih katastrofa. Pomoć kod poplava, popuštanja nasipa, kod brze izgradnje puteva ili pontonskih prelaza. Vojska je da naučiš kako se koriste sistemi protivpožarne zaštite. Da naučiš da li smeš da otvoriš prozor kad izbije požar. Da naučiš da potražiš zaklon kad krene kamion-ubica na tebe, a ne kao oni u Francuskoj što su trčali kao kokoške ispred kamiona dok ih je gazio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.