Nezvanično: Gervala traži od Nemačke da „udalji“ ambasadora Rodea sa Kosova jer se „previše se meša“

Ostavite komentar


  1. Nema illegalnog kosova prava za nista miti sta da naredi niti da odluci niti se sta uvazavaju niti imaju nekih prava za illegalnih amsadore nije nikakva nezavisna nikada nije ni bila i da nije noch danas niti sta Ima prava nego jeste zemlja srbije srbija se pita u svojoj zemlji svega je illegalno nezakonito nemaju nikakvih prava za nista to je cirkus sto se silom u tudjoj zemlji zla gibt nemmaju nikakvog prava za nista iz pristine to je zlom cini sto se nece dozvoliti dosta je bilo zla i zlo cine illegalnog zla zlocina u svemu U svemu su preteralisu nemaju nikakvog prava za nista u tudjoj zemlji niti sta da sami sebi illegalnom daje za prava to je zlocin svi znaju da to prava nizasta u tudjoj zemlji nemaju iz pristine kompletno je illegalno u svemu mit se sta u tudjoj zemlji uvazavaju o cemu te silne zla i lazi svega su prekrsili jos silom da rade sta god zele sto nikakvog prava nizasta nemaju u tudjoj zemlji kosovo je srbija !!!

  2. Kakva cudna zena. Ocigledno inteligentna a nece da razume da su Amerikanci i Evropljani oslobodili Kosovo od Srba i da sad kad su slobodni moraju da rade kako im se kaze. Po istom modelu je oslobodjena prvo Evropa a onda jos jednom Nemacka i od tada takodje slobodno moraju da rade sta im se kaze. Nemacka, na primer, ukljucujuci drzavljanku Gervala slobodno ne zna ko joj je digao u vazduh Severni Tok i zasto sad kupuje tecni gas deset puta skuplje? Nemoj da mene me pitas?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.