Na niškom hotelu “Ambasador” poruka ”Dobro došao predsedniče” zamenjena izbornim sloganom 1Foto: Z. Miladinović/Danas

Na gigantskom bilbordu sa likom Aleksandra Vučića, predsednika Srbije i kandidata SNS-a na predstojećim predsedničkim izborima, postavljenom na niškom hotelu Ambasador, prethodni tekst zamenjen je njegovim predizbornim sloganom “Mir. Stabilnost. Vučić”.

Na taj način je bilbord postao “predizborni”, a hotel”Ambasador”, inače jedan od simbola Niša, stavljen u funkciju Vučićeve kampanje.

Prethodni tekst na bilbordu postavljenom na staklenoj fasadi “Ambasadora”, sa 15 spratova,  glasio je “Dobro došao predsedniče”.

Na niškom hotelu “Ambasador” poruka ”Dobro došao predsedniče” zamenjena izbornim sloganom 2
Foto: Z. Miladinović/Danas

“Najveći bilbord na svetu sa Vučićevim likom“, kako su ga nazvale njegove pristalice, instaliran je pred njegov  službeni dolazak u Niš 10. decembra prošle godine.

Vlasnik hotela Ivan Spasić tada je kazao da je bilbord postavljen u znak dobrodošlice i zahvalnosti Vučiću, a na “inicijativu hotelijera i privrednika, i uz podršku građana i istaknutih sportista grada Niša”.

On nije odgovorio koliko košta bilbord i njegovo postavljanje, kao ni ko je to finansirao.

Na takvo pitanje Danasa nisu odgovorili ni iz kabineta gradonačelnice Dragane Sotirovski, a odgovor je uskratio i poverenik SNS za Nišavski i Pirotski okrug Bojan Bajagić.

I nadležni u JKP Parking servis odbili su da odgovore po kom osnovu su njihova vozila korišćena u postavljanju bilborda i ko je platio takvo angažovanje.

Građani su na društvenim mrežama izračunali da izrada i postavljanje ovog bilborda, u kojem su između ostalih učestvovali i alpinisti, košta od 19.500 do 60.000 evra, u zavisnosti da li su korišćeni jeftiniji ili skuplji materijali.

Više informacija iz ovog grada pogledajte na posebnom linku.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari