GIK: Listi „Aleksandar Vučić – Beograd ne sme da stane“ 49 mandata, koaliciji „Srbija protiv nasilja“ 42

Ostavite komentar


  1. Tako je,Beograd nesme stati dok ne istera i poslednjeg ratnog zlocinca i profitera,nacionalnog izdajnika,korupcionasa ,ubicu zena i dece,nacistu i primitivca.Nesme stati dok ne istera i poslednjeg SNS,SRS ili SPS iz svih javnih institucija,a lustracija se podrazumeva.Sva su sredstva na raspolaganju u ovoj civilizacijskoj borbi i niko se ne boji takvih mizerija od ljudi.Beograde,napred.

  2. Svako ko gubi ima pravo da se ljuti ali ne i da pravi nasilje. Svako nasilje treba sankcionisati zskonskim merama a organizatore najrigoroznije kazniti

  3. Šta podrazumevate pod nasiljem? Vrlo širok pojam. Zašto da o mom životu u ovom gradu odlučuju neki koji su prvi put sada došli u Bg i to na glasanje? I to je neka vrsta nasilja, čini mi se da to podržavate.

  4. Kada vidim kako se nasilno ovi „protiv nasilja“ ponasaju u ovoj situaciji, postaje mi jasno zasto je Nestorovic dobio ovoliko glasova. Mnogo ste bre isti…

  5. Oni koji su ojadili Srbiju ! Pitate li se gdesu? Labus Dinkic Djelic Janjusevic Kolesar. Dali su u Bajbukani oni koji su pretili i prete nekim ZLO DELIMA!!!!

  6. Bilo je muvanja na sve moguće načine ali , na žalost, oni nisu značajno uticali na ukupan rezultat. Srbija izgubljena u prostoru i vremenu ne želi promenu. To je sada sasvim sigurno. Isuviše smo prosti , nepismeni, bahati i bandoglavi tako da će nas mafija držati pod svojim okriljem za uvek. Valjda smo to i zaslužili.

  7. Mogli su Vucicevi genijalci da pozovu i Lužičke Srbe da dodju u Bgd da glasaju – nisu Sdbsamo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.