Glas Amerike: Vučić i Tači se sastali u Beloj kući

Ostavite komentar


    1. Ako je “Kosovo” drzava, zasto onda ocajnicki trazi priznanje od Srbije. Ni jedno delo prisile u istoriji nije bilo trajno!!!! Vi ste US kolonija, 70% zahteva za vizu iz te “drzave” vam US odbija!

  1. Znači da se vraća u Serbistan podvijenog repa. Saziva konferenciju za novinare, dramatično oblizuje usne i patetiše…“ Ne možemo protiv Tajsona…“ Vi ne možete ni protiv Veljka Ražnatovića-Tigra iz Žitoradje!

  2. Jesu li šta potpisali? Mogu misliti kakva će biti priča kad se Prvorođeni vrati iz SAD!

  3. predsednik se zaklinje kako nema pregovora dok ne ukinu takse a onda se sataje s ovim manijakom kao da mu je najblizi rodjak svakih osam dana.

  4. Nit Vucic niti Taci mogu nesto da odluce o Kosovo. Nikada male zemlje nisu imali snage da odluce o sebi, narocito sada kada velike sile odlucuju os svim svtskim problemima tj. ameri i rusi. Drugi kao sto su srbi i albanci sluye kao predmet potkusrivanja odnosa velikih.1

  5. Prvorođeni već pravi odstupnicu kako ne možemo protiv Tajsona. Možemo samo pusti Marka Đurića protiv njega pa ćeš da vidiš! Verovatno ćim se Prvorođeni vrati biće organizovano bogojavljenje (konferencija za štampu).

  6. Vučić i ne treba da razgovara više sa njima, kad god su se sastali Tači obećava ukidanje takse a nikada to ne ispuni…

    1. Kako AV, obecao Trepcu i Gazivode i predao ih Albancima kao da su mu dedovina. Obecao u Briselu katastarske knjige koje dokazuju da je 58% zemljista na KOSMET-u vlasnistvo Srbije i iz Beograda ih elektronski u Pristinu PROTIVUSTAVNO poslao!!! Vucko sve sto obeca protiv Srbije ispuni, samo ona obecanja sto su u korist Srbije ne ispunjava, npr. zatvorska kosulja za Dinkica…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.