„Glasanje u Savetu Evrope o Kosovu pokazalo pravo stanje u našoj diplomatiji“: Da li je ljutnja dobar saveznik u spoljnoj politici?

Ostavite komentar


  1. Nase Ministarstvo inostranih poslova ni ne zna sta je diplomatija! Tamo od toga nema ni traga. Njihov zadatak je samo jedan. Da podrzavaju predsednika. A predsednika interesuje samo jedno – rejting. Zato je pre neki dan pristao na onaj sporazum, u kome stoji kako se Srbija nece protiviti ulasku Kosova u inostrane institucije, a danas kao se Kalimero zali na nepravdu. O diplomatskom recniku ovde takodje ne vredi govoriti. Svi politicari i pristalice SNSa su nevaspitani, amoralni i koriste gangsterski recnik, za koji je cak i ulicni recnik pristojan.

  2. Baš tako! Mislite da se neko od njih stvarno ljuti? Kako može da se ljuti kada su sami to ugovorili i na to pristali? Samo još jedna predstava za glupave!

  3. Politika Velikog Vodje: od pobede do pobede do konacnog poraza. Zar nije bilo onomad kako smo pobedili 5:0.

  4. Dacic i njegova ljunja smejurija. A gde su sankcije Rusji?Bumerang se vraca

  5. Pa u Ohridskom sporazumu kaze da necemo blokirati kosovo da ulazi u medjunarodne organizacije. I posle 2 nedelje glasamo protiv. Ili ne vazi ohridski sporazum ili smo mi nenormalni

  6. Ljutnja nije rešenje. Rešenje je saradnja i reciprocitet u međunarodnim odnosima. Prijatelji ne postoje, postoje interesi u međunarodnim odnosima. Pa ko, koga prevesla.

  7. U diplomati zlatno pravilo: tante za tante! A ovo glasanje u SE je bilo tante za kukuriku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.