Glasno za omladinu Bor: Vlast raspisala nabavku za 77 klupa, a cena jedne je 108.225 dinara 1Foto: J. B. K.

Iz “Glasno za omladinu” iz Bora kažu da posle dodeljivanja ugovora za izgradnju nove toplane, gradska vlast na čelu sa Milikićem i dalje vuče problematične poteze.

Prema njihovim navodima, čelnici stranke, čiji je član Aleksandar Vučić, koji je i nosilac izborne liste za parlamentarne izbore, raspisala je javnu nabavku za 77 klupi, a procenjena vrednost ove nabavke  je 8.3 miliona dinara, odnosno 108.225 dinara po klupi.

“Osim što je cena klupe nešto manje od 1.000 evra, pitanje je i šta će nam klupe, kada na novom groblju i u Borskom Zoo vrtu stoje klupe koje su neiskorišćene. Verujemo, da je gradu potreban urbani mobilijar, ali da to sigurno nisu klupe – jer one već postoje i imamo ih na zalihama. Sve u svemu, cena jedne klupe je astronomska, te i ako odbijemo i 30 odsto za Gospodina 30,  to je i dalje 75.757 dinara po klupi – što je i dalje mnogo”, kažu iz Glasno za omladinu.

Dodaju, da ostaje da se vidi da li će i ova javna nabavka otići u ruke ljudi iz Srpske napredne stranke – kao što je izgradnja nove toplane – iako je, kako ističu, potrebniji remont toplovoda.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari