Đukanović: Stefanović dao ostavku na mesto predsednika gradskog odbora SNS

Ostavite komentar


  1. svi originalni radikali – naprednjaci se ciste bez milosti. Zuti se vracaju na velika vrata i sada drze skoro sve, (uz odredjenu podrsku G17, SPO, SPS) – dr Sapic, dr Mali, G. Vesic, G. Comic, Nebojsa Krstic, dr Jelena Trivan, Goran Knezevic, Dragan Buljosevic, Milan Antonijevic, Marijan Risticevic, R. Ljajic, Krkobabici. V. Draskovic, Ceda Jovanovic….

    1. + DSS (Sormaz, Bakarec, P. Petkovic, Milenko Jovanov), G17 (Z. Mihajlovic, Ksenija Milivojevic Milenkovic, Marko Djuric, Tanja Miscevic), SPO (Vladimir Bozovic, Milan Bozic, Nemanja Starovic, Roksanda Nincic, Vladimir Maric, Nemanja Stevanovic), Ljajicev SDP (Meho Omerovic, Ivan Bauer…), Cankov LSV

  2. Prvo zbog ne objavljivanja mog komentara tj niste ga hteli ni pteuzeti (zaključak google team),drugo što va učitavanje na android traje 3 min blokiram vaš sajt,brišem keš i profil i dajem na društvene mreźe.

  3. Jes vam jednoumlje demokratija ,skoro ko u Sebernoj Koreji,sve je jednoglasno,bravo.

  4. ostani, zbog Srbije…..ne ostavljaj nas u najtezim trenucima….zrtvuj se u visem interesu i ostani……za nasu decu!

  5. tresla se gora ,rodio se mis, ha,ha,ha.Imaju oni na hiljade novih Kebara,Atlagica…….
    nije mi jasno sta to znaci Vucic i dalje na vlasti

  6. Nije to istina Vucicu. Nisi ti gadljiv na preletace. Da je jeste davno bi prestala da ti bude uz skute Zorana Mihajlovic.

  7. Šta ovaj čovek napriča.Najgore u svemu tome je što stvarno veruje u to što priča…

    1. Ne veruje on u sve to sto isprica,interes licni i porodicni su ispred verovanja.

  8. Sačuvaj te Bože kuge, gladi i radikala/ šešeljevaca na vlasti..

    Koji je ovo rečnik, koji je ovo nivo, koje su ovo teme.. Jeza.

    1. Pravo da kažem, očekivao sam da će g. Đukanović obznaniti da je g. Vučić rešio da se oslobodi svih svojih ulizica i poltrona i da odlazi u Ameriku da s g. Trampom uzgaja bizone!… Nema veze što je to „polu“ divlja životinja!… Takoreći, govedo…

  9. Pa ko je to tebe ista pitao druze Djukanovicu ? Kako to da ti iz cista mira (do ako ti nije naredjeno) pretrcavas tvoga sefa u öbjavljivanju informacija ? A?

  10. Radili o glavi najblizi , ali sta je bila njihova politicka platforma pa su to radili .
    Svako kriminalno delo se mora razjasniti i osuditi sto u Srbiji nije slucaj pa se i ponavlja tako cesto u suprotnom to se ne bi desavalo .

  11. Greske koje su se desile u okviru Stefanovicevog ministarstva su za osudu i sto pre treba otkriti pocinioce koji su prisluskivali predsednika.

  12. Policija radila svoj posao odnosno prisluskivala kriminalnu grupu, a predsednika snimali zato sto je pricao sa njima i u cemu je greh Nebojse? Pitanje koje niko od tih klimoglavaca ne sme da postavi je sta je predsednik pricao sa covekom koji je od ljudi pravio cevape. Gde je tuzilastvo i zasto uopste dobijaju plate? Ako se niko ne oglasi onda se desio drzavni udar, gde se sudske odluke donose bez pravosudja i to od strane jedne osobe.

  13. Dao ostavku je prica za malu decu!!!!!!!!! Bilo bi fer da kazu „Naterali su ga da da ostavku“ ²

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.