Glišić (SNS): Morao sam da ugasim telefon koliko me pitaju iz Pambukovice kad će Vučić da dođe 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je da je jutros morao da ugasi telefon koliko ga zovu meštani sela Pambukovica da pitaju kad će predsednik Srbije Aleksandar Vučić da dođe, da ga ugoste.

„Imao sam sinoć preko sto poziva meštana kad je Vučić pomenuo (poslanika Bundestaga Josipa) Juratovića, zahvaljuju mu šta su mu preči od kojekakvih belosvetskih prevaranata“, rekao je Glišić za TV Pink navodeći da je to selo na teritoriji opštine Ub, u kojoj je Glišić predsednik.

Rekao je da će zamoliti Vučića da odvoji neko vreme između obaveza da dođe, navodeći da mu meštani tog sela prete štrajkom, blokadom, ako ne uspe da ga dovede jer im je, kako je kazao Glišić, mnogo drago što ih je pomenuo.

„Pokazao je da mu je običan narod iznad svega“, rekao je Glišić, povodom sinoćnje izjave Vučića, posle sednice Predsedništva SNS, da mu je bilo koji seljak iz Pambukovice važniji od člana nemačkog Budestaga Juratovića.

Glišić je rekao i da će se ime mandatara znati „za desetak dana, gore – dole“, nakon neke od sednica Predsedništa SNS.

Takođe ja naveo da će opozicija na beogradskim izborima „izgubiti još ubedljivije“, kao i da će se ti izbori održati u vremenu od 28. aprila pa do isteka roka predviđenog zakonom.

Nakon sinoćnje sednice Predsedištva SNS, Vučić je saopštio da je premijerka Ana Brnabić predložena za novog predsednika Skupštine Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari