Gojković: Brisel neka se pripremi za dolazak Srbije

Ostavite komentar


  1. Ako je to rekla Maja Gojkovic -nema problema. Sa vojvodom Nikolicem, demagogom i pihtijom Dacicem uz drustvo sirovog bosancerosa Dodika (koji je vise u Beogradu nego u Banja Luci -valjda tamo da ga "na brzaka" ne uhapse) Srbija ce biti clan Evropske Unije tamo negde oko 2050 god. To tada nikako -jer bez ovih ne bi imao ko da brani od njih samih "sve srpske zemlje".

  2. Gospodin Mekalister nije znao da Maji Gojkovic vise "leze" autobusi pa je pomenuo voz iz Beograda. Visemilionsku stetu oko ATP Vojvodina platili su gradjani Novog Sada a tuzba Ilije Devica podneta je i Sudu u Strzburu. Nekako, stvarno bolje zvuci "voz koji se zove Srbija" od "autobus koji se zove Srbija" sto bi vise pristajalo uz Maju Hidzab Gojkovic.

  3. Neko je nedavno komentarisao o staroj kineskoj nauci zvanoj fiziognomija! Ako je verovati njoj, mislim fiziognomiji, ovaj lik nista dobro ne obecava!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.