Gojković: Formiranje samoproglašene skupštine jedna u nizu farsi i predstava

Ostavite komentar


  1. Farsa je bila skupstina kojom je doticna presedavala, nacin kako je to radila, kao i sve sto je za vreme njenog mandata u istoj izlagano. Detalje svi znamo. a posto su Albanci na Kosovu imali parapoliciju, para vladu i para vojsku, ovo budi nadu i da ce Srbi uskoro imati svoje organe vlasti, svoju skupstinu i institucije sastavljene u Srbiji od Srba za Srbe…! Namesto ovih ostataka UDBA-ske i DB- dece…Ortaci iz kraja…! Ali videcemo vremenom.

      1. Samoproglaseni „presretacu botova“, mislim da si ti bot i to samoproglasene „demokratske“ opozicije. Ova zena je regularno izabrana, batine dobijala i imala modrice po rukama od onih koji sebe nazivaju demokratama. Pomiri se sa tim da Vucic i bez „kradje“ koju stalno potencirate opet ima vecinu. Ici protiv vecine znaci ici protiv volje narode i demokratije. Obradovic tvrdi da predstavlja 53% naroda koji nije izasao na izbore. Van pameti, da je izasao.imao bi 10 na -6 glasova. Jedini vam izduvni ventil da ovde ostavite nebulozan komentar.

        1. Obradović sigurno ne predstavlja 53% onih neizašlih, ali ih još sigurnije ne predstavlja ni Aleksandar Čaušesku. On ne predstavlja ni sve one koji su izašli na „izbore“. I pored ogromne mašine(rije) za ispiranje mozga, ispiranje mu uspeva u svega 25% slučajeva. A i tu su kao u slučaju Kovida žrtve oni naranjiviji, stariji i penzioneri. Toliko o „većini“ koju on „predstavlja“.

        2. Bote: Krađa na izborima je krivično delo i za to se ide u zatvor, a izbori se poništavaju.

  2. NeMA TE RECI KAKO BI SE NAZVALO ONO STO SI RADILA U SKUPSTINI,
    MALO JE RECI DA JE TO BIO BEZOBRAZLUK, J EDNO NEVASPITANO I NEKULTURNO PONASANJE

  3. Ako mislite da cete neobjavljivanjem komentara koji ne pljuju SNS postici nesto, prevarili ste se! U svakom kinentaru ssm izneo svoje misljenje koje otprilike se ne objavi ako nije u skladu sa vasim. Zar za to ne optuzujete Vucica? Zasto radite ono orotiv cega se toboz borite. Dvojni arsini! Svaka vam cast. I od sad gde vidim da pise D, ne ulazim da citam. Sad ste mi dokazali svoju objektivnost, sram nek vas je.

  4. Virus „Guaido“ stigao iz Venecuele u Srbiju . Prvi zaraženi – Čupić .

  5. A ko finansira te takozvane akademike i intelektualce. Ovo da nije zalosno bilo bi smesno. Ova takozvana opozicija oko SzS je kao neka spanska sapunica

  6. Težak dan..
    Opet se pojavila Maja Gojković. Taman smo se ponadali ..zaboravu..???
    Dakle ni Covita 19…ne pomaže..??

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.