Gojković: Srbija sama bira svoju budućnost

Ostavite komentar


  1. Nepotrebna je ta borba Zapada i Istoka oko Srbije. Srbija je neutralna zemlja i ima svoj put. Na tom putu jednako su poštovani svi koji su prijateljski raspoloženi prema njoj.

  2. Srbija sama bira svoju budućnost, polazeći od naših nacionalnih i državnih interesa i poštujemo svakog ko poštuje nas.

  3. Niko ne moze da odlucije i donosi odluke osim Srbije, jer ona zna kako se dalje da funkcionise u buducnosti.

    1. A kako to Srbija zna i odlučuje? E Daco, Daco… pa nije Vučić Srbija.

  4. Ne bi bilo dobro zameriti se nijednoj svetskoj sili , zato je balansiranje između njih jedina opcija koja srbiji ostaje , naravno u tom balansiranju uvek treba da gledamo interes naše države i njenoga naroda.

  5. Ha, ha, ha, stvarno sam se nasmejala glupistima, mi nista ne odlucujemo. Postali smo ping pong liptica zapada I istoka, kako se oni dogovore nase slige ce im se pokloniti I odraditi I sprovesti njihovo naredjenje.

  6. A šta je to naš nacionalni interes? Da li neko zna kuda idrmo i šta radimo? Da li je neko pitao narod šta želi i šta misli? Idemo u EU koja se osipa i slabi, a pritom nas uslovljava? Da li imamo mudrih glava, a ne samo političara, politikanata i ulizica? Izbor i pravi put postoje, samo vi gospodo ne biste mogli da varate narod, punite džepove i pričate da je sve u svrhu nacionalnog intetesa. Da narod zaista bira nikada takvi kao vi se ne biste bavili politikom. Ovoj zemlji trebaju stručnjaci a ne plitki političari i preletači.

  7. NAROD nikada nije odlucivao jer fasisti na vlasti vrse genocid nad narodom vec 30GODINA. .höre od jasenovca …samo opsti ustanak spasava sto je ostalo od srbije ..poreklo imovine ovih bandita koji 30GODINA otimaju kradu oni su najveci neprijatelji naroda vucic i njegova banda

  8. Da čoveka obuzme strah od ove vlasti i izjava pojedinih. Dok AV vodi državu sve prepušta narodu, a ova koja vodi Parlament ista priča. Pa ako je zaista tako, sidjite s vlasti da drugi oprobaju možda nešto i urade, jer za ovih 6 godina vi nas vratiste u devedesete a da se nismo od njih ni oporavili.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.