Goran Miletić: Posle sutrašnje rasprave Kosovo će biti korak bliže članstvu u Savetu Evrope

Ostavite komentar


  1. Pošto se sikaniranjem Srbije nastavlja još zešcim tempom, prekinuti pregovore sa Kosovom iz posredstvo EU, zamrznuti pregovore o članstvu u EU(posto od toga nema nista jer kako je krenulo moraćemo priznati i Sandžak kao državu kad upale i tu fitilj rata kao 90 tih na tlu SFRJ). Prekinuti diplomatske odnose sa Makedonijom, Crnom Gorom ako glasaju za rezoluciju u UN.

  2. Доћи ће дан распада четвртог рајха !. Испливаће све неправде еуропске, нестаће „државе Косово“ !!!. ЖИВЕЛА СРБИЈА !!!.

  3. Узимате изјаву Горана Милетића по питању Косова и Метохије, човека који је јавно у ТВ емисији, причајући о проблематици хомосексуалних удружења, рекао да га Косово не занима.
    Значи ипак га занима.
    Само би било интересентно да објасни откуд одједном то занимање.

  4. Zao je velika prevara,i da daju ,mogu sutra da dovedu ućk giliptera u policijski uniformama pa ,šalim smo se.pesak u oči nam bacaju svi.Očigledno je šta su radili i rade naši nazovi političari,šta je dogovorio AV ,šta je naučila EU….sad će oni da imaju svoje privatne šiptare,znači uskoro im je kraj.Ha,ha ha.Baš mi je drago,isti su,degenerici se skupljaju na jednom mestu ,pa kad se poklapaju biće veselo.Kosovo iMetohije je pokrajina Srbije,a biće Srbija,posle regulisanja okupacije ove teritorije,polako!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.