Gost otišao iz TV emisije optužujući Vučića za izdaju

Nikić: Zovite izdajnike na čelu sa Vučićem

Ostavite komentar


      1. Sloboda govora ovog čoveka je prevršila meru. Čista ljubomora i gordost kao i nepoštovanje emisije.

  1. Eto heroja, odmah ga treba uzeti za vodju opozicije. O Boze i svi sveci, sta jos necemo videti. Kakav cirkuzant.

    1. Kada se izbaci umetnuti prefiks spin pasus „Slavko Nikić je čovek kontroverzne biografije, pojedini izvori dovode ga u vezu sa teškim i kriminalnim događajima na Kosovu“, tada je vest više nego utemeljena, i više je nego jasno da je ovaj zaista izdajnik, sa prefiksom „vele..“

        1. Zasto bi nam neko govorio sta je dobro? Pa to valjda vidimo i sami. Ppsao novimara je da prenesu informacije, a ne da se bave samohvalisanjem i vucenjem kroz blato svakog ko nije na liniji sa vlascu. Ako je neko iz opoziicje lopov, hapsitw ga i pljujte. Ali da sbaka tv sa nacionalnom frekvencijom , po ceo dan moraju da pljuju opozocijuna pasja usta a da pri tome nijedan jedini put ne dobiju pravo na odgovor, to je haranga. Obzirom da se opozicija pljuje bez reakcije tužilaštva, to znaci da je sve poliizacija, ali bez prava na odgovor.
          Pravi novinari su tu da istraze lazi. A najveci.lazov je predsednik. Bez presedana.

    1. Sve se plašim da bi ga ovi sa ove nazovi televizije zvali da su imalo posumnjali da neće pričati hvalospeve o velikom vođi.Omaklo im se,slaba procena.

      1. Hteo si da napišeš. Sramota je da Pink ima nacionalnu frekvenciju, jer je Pink samo dokaz koliko je stanovništvo primitivno, neobrazovano i degenerisano, zajedno sa vlastima koje su dale Pinku nacionalnu frekfenciju

    1. Vi ste nepismeni.Klever je materijal,ako vas vec placamo da botujete vi morate procitati ono sto napisete.

  2. Jedan zli bezbednjak/kriminalac/ekstremni desničar kaže da je AV izdajnik i to treba da slavimo kao dolazak slobode?

  3. Nikić nije smeo ovako da izadje! Reči sta ti je na dusi, al nemoj bezati sa vojnog polja! Jesi li tako i drugove u ratu ostavljao!

    1. Nikon na Pinku je moze da kaze sta mu je na duši. Naravno, ako nije hvalisamje Vucica. Istog sekunda bi ha prekinuli. Nikic je smešan lik, i sumnjiv, ali je rekao istinu o Vucicu a to nije dobro za imidž

      1. Hoces da ostanes pri svojoj tvrdnji ako te ostave u sobi sa Nikicem, na 2 minuta.
        Da vidimo kao ces da se upiskis.

  4. Hahahah kako su odmah poceli da ga pljuju i dovode u vezu sa kriminalom,neverovatno. A covek je u pravu 100 posto. Sns izdaje Srbiju na celu sa svojim vodjom.

  5. Prvih 15 komentara, svi poslati od onih nesrećnih komentatora po zanimanju.Ako, nek se plaše, ne moze da se stiče izdajom, kradom, ubistvima a da se bude spokojan

    1. A pogotovo nadobudne žene. Koje nisu ni rodjene, ni videle Kosovo i Metohiju na geografskoj karti, niti znaju išta od toga. A misle da su pametne.

  6. Kako vidim da se objavljuju komentari ljudi sa punim imenom i prezimenom koji pri tome bezrezervno podržavaju vlast a omalovažavaju svakog ko drugačije misli i kaže,rekoh da pokušam i ja da ostavim komentar.
    Čovek je rekao istinu i za sagovornike u studiju i za „onog čije se ime ne izgovara“
    Ne mogu vam rečima dočarati koliko ste bedni i jadni kada po svaku cenu i na svaku način pokušavate blatiti ljude sa suprotnim stavovima..
    Zaista tvrdim da su robovi u Egiptu i na plantažama pamuka(najveće nesreće u ljudskoj istoriju)imali više ponosa i duha od vas .
    Najgore od svega je što mi VAS i nije žao i želim vam puno muka u budućnosti,možda onda shvatite koliko ste neljudi.

  7. Covek sigurno ima mnogo vise informacija od vecine gradjana, koji vise i ne ukljucuju mozak, vec slusaju samo sta im se kaze na tv Beograd i Pink.

  8. Upsss! Likujete? Navatali ste se kao somovi na bućkalo, hahaha…To vi samo mislite da je tako kako biste vi voleli…Gledanost je u pitanju, ljudi,gledanost…U situaciji kad Happy ubire sve poene gledanosti jutarnjeg vikendom, mala diverzija nije na odmet…A vi se baš ponadaste?!

  9. Mnogi koji su dali neinteligentne i nezrele komentare ne shvataju da je režim u rasulu i strahu, a to je poenta!

  10. Zao mi je sto je izasao iz studija. Trebalo je da ostane i da tovari onog Drecuna koji mi ide na zivce neopisivo. Ovo je postalo suludo, da jedan suprotno izrecen stav dobije status skandala. Krivi smo sto smo im dozvolili da nas toliko ucutkaju, da svaka istina koja im kvari posao bude docekana ovako agresivno od strane rezima.

  11. Halo čoveče,doći na pink i govoriti protiv Vučka,pa ti si ga n……! Ima da ti prikače sve najgore,ali bravo makar imaš m.d.

  12. To je kritika da nije dovoljno nacionalista , da je to izdao. Zapravo verovatno igranka da se narodu pokaže kako mu je teško , u organizaciji Bebe.

  13. Ovaj izgleda pozvan u klopku nanjusio na vreme i pobeze ali se zato upecali opozicioni portali da aplaudiraju coveku koji je pravio dole probleme u vezi kriminala

  14. Isti su i jedan i drugi…i Nikić i Drecun…dva naduvenka koja su sebi uvrtela u glavu da o Kosovu znaju sve sa polaznim principom ‚‚oni su ružni, prljavi, zli a mi smo lepi, pametni i dobri‚‚…budalaština…Kosovo je postalo nezavisno 1990 godine kada je porodica Milošević i mafijaški krugovi oko nje napravili mehanizam prometa robom i uslugama na Kosovu samo za stranu efektivu…Kompletan promet je bio u zoni sive ekonomije…Da bi mehanizam funkcionisao morao je da se plaća reket i plaćao se diektno Tačiju…do 1997 godine Tači je bio jači od Narodne Banke Srbije i nije mu bilo nimalo teško da nabavi oružje…Tači je Miloševićevo čedo i odlično su znali jedan za drugoga…pa odakle onolika tišina na Kosovu do 1998…odakle 200000 komada pešadisjkog naoružanja…donelo ih iz ALbanije nekoliko dreničkih raga kako to tvrdi pukovnik Stevan Djurović…budalaština…odakle onako tvrdoglavo odbijawe dijaloga iako je i idiotu bilo jasno da mora da se pregovara ..svi su radili zajedno…i to se videlo iz aviona za onoga ko zna da gleda…ona dva prevaranta Dačić i Odlaović to znaju vrlo dobro…do 1998 Tači je bio jači od narodne banke srbije i odmah se otrgao kontroli…nikada nije bilo nikakvih stranih špijuna i plaćaenika…to je Miloševićeva i omiljena budalaština koju su poturali SPS ovci…Mira i Marko su bili privilegovani za šećer i cigarete …dva artikla koji nikada nigde u periodu od 1990-99 nisu bili evidentirani ni u jednom trgovačkom dokumentu na Kosovu…rat je počeo kada se Tači otrgao kontroli i Milošević je to znao…među upućenijim albancima uveliko stoji priča da se Miloševiću više isplatilo da izgubi Kosovo nego da se problem reši dijalogom jer bi se tada otkrilo šta se sve radilo i za šta je Kosovo u stvari služilo…ceo proces zdušno su pomagali Kosovski Srbi i njihovi tadašnji lideri koji su i te kako videli da nešto nije u redu ali zbog bolesti zvana oportunizam isplativije im je bilo da navijaju za Miloševića (i siguran gubitak Kosova) jer to je ipak bio način da se dodje do dobrih poslova, da se pozapošljavaju priglupi sinovi i još gluplje ćerke…da se dobije dobar a onda još bolji stan…i tako dalje i tako dalje…Dinkićevoj ‚‚Ekonomiji destrukcije‚‚ fali najznaimljivije deo a to je pozadina ekonomskih zbivanja na Kosovu u periodu 90-99…tu je odgovor za sve…ova dva aroganta i samouverena ‚‚stručnjaka‚‚ su umislila da znaju sve…Nikić nije čak ni pukovnik…mislim da je dugo vremena bio običan policajac u rezervi a o Drecunu neću ništa da kažem…on je sam rekao sve…

  15. Drecun, samoprozvani vojni strucnjak, a u stvari pozadinac i podguzna muva vlasti.
    Lepo mu je rekao covek, nece njemu da pria jedan Drecun koji jedan metak nije opalio u zivotu sta jesu a sta nisu budalastine.
    Dobro je prosao, mogao je da popije i batine.

  16. Nikić je klasični spletkaroš koji napadima traži novac da bi učitao. Nikad nije bio načelnik i nikad nije bio obabeštajac. Njega niko ne poznaje osim što je registrovan po kriminalu. Da ima države bio bi u zatvoru.

  17. Gospodin Slavko Nikić. Negde predstavljan kao „obaveštajac“ a negde kao „obaveštajac kriminalističke policije“. Netačno, jer obaveštajac (u široko prihvaćenom smislu reči) nikada nije ni bio, a ovo drugo ne postoji kao funkcija u kriminalističkoj policiji. Nikić je prosto bio operativac u Prištini, što bi se reklo inspektor. Učesnik rata na Kosmetu je bio, ali ako su to bili policajci iz „uže“ Srbije koji sa Kosmetom nemaju veze, ne vidim zašto to ne bi bio i rođeni Prištevac. To mu je bila moralna i ljudska obaveza. Čin pukovnika je dobio u Srbiji posle 1999. a na osnovu staža i „diplome“ o završenoj visokoj školi na univerzitetu u Prištini. Činjenica je da i dan danas ne može da se proveri bilo čija diploma sa pomenutog univerziteta (npr. viši tužilac Ljubivoje Đorđević), jer je arhiva „nestala u vihoru rata“. Inače, veliki patriota je dobro profitirao za vreme rata na Kosmetu 1998. i 1999. godine. A profitira i danas.
    Što se tiče njegove „izjave“ o Vučiću (i ostalima), ima tu istine, ali to bi javno trebao da kaže neko sa manje „putera na glavi“. Ovako ostaje reč jedne „mutljavine“ protiv druge „mutljavine“, a to diskredituje samu izjavu ili šta već.
    I pre nego što neki počnu da ga „kuju u zvezde“ raspitajte se kod Prištevaca ko je čovek. Priština je mali grad.

    1. Slavko Nikić jete patriota i iznosi činjenice što drugi nesmeju. To da je neki oficir UDB-a ili obaveštajac su čiste izmišljotine. Slavko nije radio u MUP ni jedan dan, a u DB nije ni provirio. Policija nikada nije imala činove u zadnjih 30 godine, imala je funkcionalna zvanja. DB nikada od plenuma tj od 1965 nije imala činove. Za mene je pozitivan lik, i interesantan je. Ima dobru priču.

      1. Moramo ponoviti gradivo. Činovi su uvedeni u policiju januara 1991. godine. Do tada su bile „funkcije“ npr. mlađi milicione… i tako dalje do strijeg milicionera I klase. Mlađi inspektor… i tako dalje do glavnog inspektora.

  18. Svaka cast za gospodina Nikica, prvi put ikada da neko na tom ozloglasenom rezimskom propagandom mediju kaze ISTINU! A navala rezimskih botova i njihovo spamovanje nebuloznih komentara, samo govori da je ta ISTINA vodju pogodila bas kako treba.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.