Građani se žale Vučiću na niske plate, ali daju i predloge za Kosovo

Portal Danasa istražuje: Predsedniku Srbije do sada se obratilo 16.000 građana

Ostavite komentar


  1. da se žalim predsedniku države na loše izborne zakone i nemogućnost da neposredno biram odbornika, predsednika opštine, gradonačelnika i poslanika mislite li da bi uvažio moju žalbu i prihvatio da se izmene izborni zakoni?

    1. Jel’ on beše obećao da će svakog meseca primati građane? Uradio je to jednom u Beogradu i jednom u Nišu i …. nikada više. Verovatno ne može da ih primi jer čita po 500 stranica dnevno o Kosovu. Pa da je super genije ( a nije) i da mu za jednu stranu treba 1 min. to je preko 8 sati dnevno!! Doduše, on radi 25 sati dnevno tako da mu ostaje 17 sati. Verovatno u tom periodu razmišlja na koji način da nam poveća plate i penzije. I taman on sve smisli a zli MMF kaže da ne može. Zašto? „Eto, ja ne dam“!

  2. Žalim li se predsedniku na loše prostorne planove koji predviđaju nepotrebnu gomilu derivacionih MHE na malim rečicama, kojima se ubija biljni i životinjski svet u rečici i oko rečice, hoće li predložiti Vladi da pokrenu izmene prostornih planova i ukinu fid in tarife za štetne derivacione MHE, a da se izgrđene derivacione MHE poruše o trošku investitora koji su imali sumnjive izveštaje o uticaju derivacionih MHE na okolinu?

  3. Sićevačka klisura, Ub-Lajkovac…gde god se okreneš svuda neka proklizavanja zbog neodgovornog organizovanja posla od strane državnih preduzeća Koridori Srbije i Putevi Srbije, nadzora koji su odobravali isplate za lošu izgradnju, a sve to mi pokravamo. Da li očekujem previše ako tražim od predsednika da podseti premijerku da je obaveza Vlade i nadležnog ministarstva da se ponašaju profesionalno, odgovorno i da sklone iz posla ljude koji neodgovorno troše naš novac?

  4. vozači i putevi štite se od pretovarenih kamiona, a mi solidarno plaćamo održavanje puteva koje uništavaju pretovareni kamioni. Da li tražim previše od predsednika ako mu predložim da delima pokaže da se i mi približavamo uniji i organizuje zaštutu vozača i puteva od pretovarenih kamiona iz kojih lako izleti teret, ošteti šoferku…

  5. Svi treba da saradjuju i daju predloge, doslo je vreme da nam samo plate nisu problem, imamo i precih stvari.

    1. Pa izmedjuostalog plate mnogima od nas jesu problem jer neki od nas zive na minimalcima dajboze kad bi bili evropski.minimalci a ne ovi od 220 eura a i javasluk na sve strane od zdtavstva do sudstva i otvaranje nekih kvaziagencija kao na prim za akreditacoje i statija znam za sta sve da se samo arce drzavne odn.nase narodne pare.

  6. iskop šljunka, nekontrolisana seča drva…kod nas je mnogo toga nekontrolisano dok inspektori primaju lepe plate ni za šta. Tražim li previše ako zahtevam da inspektori zarade svoju platu i da ih pri tom niko ne zivka kako bi zaštitio prijatelja?

  7. Da je sjajno nije. Da je bolje bolje je i to dosta. Lako je vama iz Beograda da se zalite na sta hocete, pitajte narod iz unutrasnjosti kome su zatvorili sve fabrike i preduzeca, gde su ostale mnoge porodice bez egzistencije. Pitajte te ljude da li je bolje sa bilo kakvom platom ili nikakvom. Nemojte biti nerealni nije samo Beograd Srbija. Lako je vama da se zalite.

    1. Todore sediš u opštini u namenskoj kancalariji za b o t o v e u svakoj opštini ima takva kancalarija koja služi da piše i laže.Nije problem problem,već botovska filoyofija palanke da je problem rešen ako se sakreije.

  8. Vredi li da se žalim predsedniku Republike ili predsedniku Vlade ako investitor u Novom Sadu proda ljudima stanove, uzme novac od istih, useli ih u nedovršenu zgradu (bez struje, instalacija za grejanje i priključka gasa i nikada ne završi zgradu, ne obavi tehnički pregled, ne obezbedi propisanu tehničku dokumentaciju, proda parking prostor ispred zgrade ljudima koji ga štite u državnim institucijama koje bi trebalo da ga procesuiraju zbog kršenja zakona i prevare ostalih kupaca od kojih uzimaju novac da izmire obaveze ovog investitora).

    1. napravili adekvatan ugovor sa investitorom koji vas štiti? Ako je problem u korumpiranom pravosuđu idete do Međunarodnog suda pravde, a ako nije onda završite posao ovde. Uostalom, zašto ste kupovali stan u zgradi koja je u izgradnji? Hteli ste malo da ucenjujete nekoga ko nema novac za posao u koji uleće, prođete jeftino, a onda zaglavili, zar ne?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.