Građani zastrašeni, fale nam samo žute trake

U Nišu večeras održana četvrta slobodna zona

Ostavite komentar


  1. Bane Jovanović je pogrešio kada je rekao da nam fali samo još žuta traka. Ta traka nam je odavno vezana donošenjem diskriminatorskog Zakona o zabrani zapošljavanja u državnim organima, organizacijama, javnim preduzećima i ustanovama i lokalnim samoupravama i njihovim preduzećima i ustanovama, jer se zabrana zapošljavanja ne odnosi i na „kadrove“ vladajuće koalicije.

  2. Nisu uplašeni, nego ne veruju nikom, čekaju novu snagu, nove ljude koji nisu iznikli ispod šinjela tajnih komunističkih službi. Čekaju slobodu!

    1. Koliko puta „neko“ treba da Vam crta jednu te istu stvar,covece?
      Sluzba je umrla maja 1980 god.
      „Stara sluzba “ bi sve vinovnike rata 90 tih:Franju T,Slobodana M…(skoro sve politicare) do dana danasnjeg sa celokupnom porodicom streljala,javno! Je l’ sad malo jasnije?Niko ne bi bio postedjen,jer za pokusaj drzavnog udara(rasturanje Jugoslavije) cena je bila „MRTVA GLAVA“ TI ,sto“nicu ispod sinjela“
      su obicni prevaranti.
      Sumnjaju neki da vodi nas pogresan……..racunaj te na nas!

  3. ninsam citao teks, ali ova dvojica na slici mogu da budu SNS batinasi koji zastrasuju, a mozda su i perjanice SZS-a… ko ce ga znati…

  4. Pre mnogo godina bila je popularna numera:
    ”Veži žutu traku oko starog hrasta“ ili “Tie A Yellow Ribbon Round the Ole Oak Tree“ u izvodjenju američkog sastava ”Toni Orlando end Dawn“.Ovim muzičarima su falile žute trake da povežu oko starog hrasta, a ovim balvanima fale braon trake da povežu oko glave ili još bolje oko nečeg drugog i da to poklone onima koji im plaćaju dnevnicu da se skupljaju i ako su poplašeni. Izvinjavam se kamikazama koji su nosili trake oko glave.

    1. Da vidimo šta nam SzS nudi.Nove auto-puteve,pa skoro su svi izgradjeni.Nove bolnice,pa i one su izgradjene,ili se grade.Besplatno zdravstvo i školovanje,pa bili su na vlasti.Besplatne vrtiće,pa naplaćivali su ih duplo skuplje nego što su sada.Sve nad nude besplatno,ali BESPLATNI SIR SE NALAZI SAMO U MIŠOLOVCI,pa ko voli nek izvoli na besplatna obećanja.

  5. Sam je kriv sto je imao sudjenja.Kakve vlast ima veze sa njegovim kriminalnim ponasanjem?

  6. Stvarno ne razumem ovu opoziciju.Vide da nemaju podrsku naroda a i dalje napadaju.Pare,pare vrte.

  7. Ima li opozicija jos nesto zajednicko sem sto svi mrze Aleksandra Vucica?

    1. Stigli botovi.
      Ta infantilna mantra da neko „mrzi“ Vučića samo zato što drugačije misli,
      na nivou je deteta zaostalog u razvoju.

      1. Jedno pitanje za Vas Marija. Sta je danasnja opozicija uradila dok je bila na vlasti, konkretno? U stvari, dva pitanja. Drugo je, a sta nudi? Ako Vam je jedini argument ,,stigli botovi,, onda je sve jasno.

  8. Da li je jedini program opozicije, mrzimo vast i jadni mi. Daj uozbilji se, postalo je jadno.

  9. Gradjani Nisa jasno prepoznaju uspesne, a to sigurno nisu predstavnici SzS.

  10. Kukavicluk srba pod petokrakom – ne fale vam zute trake niste jevreji u vreme socijalisticke nemacke. Vi ste srbi pod petokrakom tako da vam je gore. Fali vam to sto nemate hrabrosti ili pameti da javno pljunete srpski komunizam.
    Enjoy Goolag, baby, bar dok vas PARTIZANI ne poubijaju. Zbog para JEBIGA.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.