Građani žive lošije, žele novu političku opciju

* Više od polovine ispitanika smatra da bi Srbija trebalo da ima "najbliže moguće" odnose sa Rusijom
Danas imao uvid u novo istraživanje javnog mnjenja NSPM

Ostavite komentar


  1. Danas samo ,,bratija,, zivi bolje nego pre 4 g. Ostali zive daleko losije, jer podsetimo se posle otimanja penzija, smanjenje plata stiglo je povecanje PDV, drugih poreza, taksi i akciza, za ovih 4 godine inflacija je bila preko 10% cime je dodatno smanjen standard gradjana. A najgore je sto ne rade institucije drzave, policija, sudstvo, tuzilastvo, kupuju se diplome, lecimo se SNS porukama a spoljna politika nam KATASTROFA. Nadajmo se da ce ovom ludilu ubrzo doci kraj.

  2. Znaci samo 18.6% podrzava integracije u eussr. Predlazem onda da se odmah prekinu pregovori. Pametni ljudi, vide sta se desava, i ne zele okupaciju.
    Naravno ako je sve ovo tacno.

  3. Када је В.Коштуница "проповедао" тзв неутралност већина га је исмевала ?
    Сада, г.Коштуница може мирно да посматра последице зле и покварене политике коју је већина прихватила тада, почев од 2008—

  4. Koja je veličina uzorka? Kako je sprovedena anketa, da li preko interneta ili telefonski? Da li je uzorak reprezentativan? Gde je link ka originalnim podacima (ovo je internet, to vam je bukvalno 5 sekundi posla)? Bez toga je članak obično spinovanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.