Građanski preokret: Vučić da izađe iz uloge srednjevekovnog vladara

Ostavite komentar


  1. Jos veca tragedija i problem je sto po prvi put u srpskoj istoriji, Patrijarh Srpski i njen radikalski Vodja imaju kombinovani IQ od 57!

    1. ne bih preterivao u proceni, 50 bi bilo maximalno, a za ove koji su glasali za njega, 20 bi bio optimalni prosek

  2. I iz ovog saopštenja je sasvim jasno koliko se u Srbiji malo zna o Republici Srpskoj (vjerovatno se i ne želi saznati više, ali to je drugo pitanje) jer Milroad Dodik nije predsjednik RS već je to Željka Cvijanović (od oktobra prošle godine). Milorad je predsjednik Predsjedništva BiH (šta li je sad to, sigurno se pitate)

    1. Jeste Milorad predsednik Predsedništva BiH, ali je(mada su formalno drugi na tim pozicijama) i predsednik RS, predsednik Skupštine RS, predsednik Vlade RS, gradonačelnik većine opština u RS, sekretar MZ…..itd……u sve se meša, baš kao i ovaj naš vrhovni(a njegov šef) AV.

  3. U moru NVO bas nam je trebao Gradjanski pokret…Nekada je Cia igrala na kvalitet a danas na kvantitet..što više nekakvih organizavija,pokreta sa jednim CIA ciljem…Dzaba Vam pokreti i organizacije kad ste provaljeni…Ps.Razmisljam u otvaranju Nvo:Evroatlanski pokret za pomirenje….lova od donacija i uživancija..

  4. Jes vala, njegov prethodnik je sagradio crkvenu zadužbinu u Bajcetini, a on bi mogo da dade mir i veca prava velikasima, a leba i igara narodu serbskom.

  5. Ne vidim ništa neprihvatljivo i neuobičajeno u činjenici da Predsednik Republike Srbije u kontaktu sa verskim zajednicama pokušava da čuje njihove predloge i mišljenja o svim važnim temama za ovu državu i narod. Isto tako, svestan sam da ovi preostali i precvali skojevci, koji unapred kritikuju njegovu posetu Saboru SPC , u takvom postupku vide strašan greh i nešto neprihvatljivo. Strah od Crkve je kod njih iskonski jer su svesni da će im „popovi“ održati poslednje opelo odnosno „rekvijem“. Pogled na Crkvu i „popove“ ruši im skojevske snove da se komunističkim „ura“, može pobediti i smrt. SPC je sistematski satanizovana skoro 7 decenija tako da je današnji stav kod mnogih gradjana Srbije samo recidiv prošlosti. Mogao je Vučić da saradjuje i sa Rimokatoličkom crkvom ili Islamskom zajednicom ali, to ne bi bio toliki greh kao saradnja sa „popovima“ odnosno SPC.

    1. I šta nam napriča Zoran Knežević. Pa on nije otišao da čuje bilo šta njihovo, već da nametne svoje stavove!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.