Opozicija optužuje SNS da ispisuje grafite kojima se građani pozivaju na bojkot izbora 1foto: Printscreen/Twitter/@PavleGrbovic

Narodni poslanik i predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović objavio je na mreži „Iks“ fotografiju grafita na ispisanog na pločniku u Beogradu „Bojkot 2.6.2024.“ i poručio da je jasno da iza toga stoji SNS.

Iste je grafite objavio na „Iks“-u i potpredsednik PSG-a Aris Movsesijan, a korisnici ove mreže objavili su i fotografije grafita iz Novog Sada, gde se takođe održavaju lokalni izbori.

Grbović je naveo da ovi grafiti imaju isti rukopis kao oni kojima je prošle godine diskreditovan predsednik Nove demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović – „Miloš Francuz“.

„Jasno je ko ovo radi – isti rukopis kao za “Miloša Francuza”, dakle SNS. Jasno je i zbog čega to rade- da unesu razdor i da odvrate ljude od izlaska na izbore kako bi lakše oteli i ono što im ne pripada. Ne dajte im!“, napisao je Grbović.

Isto je insinuirao i Movsesijan koji je upitao da li „Miloš više nije Francuz, a Milica (Đurđević Stamenkovski, predsednica Zavetnika, prim. nov) više nije lažljivica“?
„Nova vremena traže nove poruke“, zaključio je potpredsednik PSG.

Jedan korisnik ove mreže iste grafite video je i u Novom Sadu.

Beogradski i lokalni izbori raspisani su za 2. juni. Deo opozicije (SRCE, SSP, NDSS, POKS) beogradske izbore bojkotuje, ali izlazi na izbore u drugim lokalnim samouprava, dok stranka ZAJEDNO bojkotuje sve izbore.
https://www.danas.rs/vesti/politika/izbori-2024/dacic-o-koaliciji-sa-sns-na-lokalnim-izborima-kad-je-srbija-ugrozena-svi-smo-zajedno-rame-uz-rame/

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari