Grenel poručio građanima Srbije: „Držite nas za reč“

Ostavite komentar


  1. …A koja je to magicna rec za koju treba da Vas drzimo…?? Mozda , recenica , niko ne sme da vas bije…ili tome slicno…??

  2. Hajde da nam prvo platite ratnu odstetu u visini od jiljadu milijardi i da odgovarate pred medjunarodnim sudom za utvrdjene posledice bombardovanja nase zemlje osiromasenim uranijumom sto je u ravni zlocina koga su pocinili nacisti u KZ logorima gosin Grenel, pa cemo posle da vas drzimo gde god vam se to prohte. Dil ?

  3. Mićemo vas da držimo za reč, a vi držite Vučića za slobodne izbore, nezavisno pravosuđe i slopbodu štampe. Ako od tog držanja bude vajde, ima nade za Srbiju.

  4. Pošto je moj prethodni komentar očigledno bio prejak za administratora u pogledu seksualne orijentacije Grenela i „naših“ pregovarača buczavog, njegovog mister Bina i Čadeža umalo ne napisah Grabeža evo sada vama primereno komentara: Da li se to Grenel obratio direktno gledajući u navedenu trojicu ili je to rekao misleći na čelu vladu? Mislim da je potvrdan odgovor ili za prvo ili za drugo pitanje poražavajuće za srblje…jer držati Grenela čvrsto pa makar i za reč je u suštini ipak protivprirodno naročito za ovu presvučenu komunoradikalsku bratiju i njihovu zvaničnu propagandu i priču.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.