Haljimi: Srbija i Kosovo će dobiti novac za projekte, razmena teritorija već dogovorena

Ostavite komentar


  1. Pa šta reći? Veliko hvala Haljimiju, da nas bar neko informiše o Kosovskom „problemu“ (rešenju).
    Naši nas smatraju majmunima sudeći po izjavama ovih dana.

    1. Pa kada se krade i laže i to na veliko…ne vrede tu nikakve izjave

      1. Mnogo vi znate! Mogli bi da pošaljete koju ohrabrujuću reč našima, umesto tog skepticizma i izmišljotina.Navijate za Albance? Ili nam se čini?

    1. Svi pametni a Niko Nema resenje,Treba da se zakopamo?A Vladeta samo je filozofirao kao I njegov drug Kostunica,koji pusti siptare,zlocince!Sram ga bilo!

    1. Svi se prodaju za pare, šta ti radiš kad kreneš na posao, nego prodaješ svoj rad za pare, mani se praznog moralisanja

      1. Mešaš babe i žabe, kad radiš onda primaš platu a stan u kome živiš je ceo tvoj kada se vratiš sa posla, ne nedostaje ti soba koju je podstanar uknjižio na njegovo ime.

  2. Odlično. Razmena teritorija, pa da se stvari konačno reše. Hvala G. Haljimiju na informacijama. Od našeg autokrate informacije nismo ni mogli očekivati, mada nas je okrivio za neprihvatanje nečeg za što nismo znali.

  3. Gospon Haljimi je politicki analiticar,u rangu vucicevih vecitih analiticara-Radun,Andjelkovic,Krstic!Cudi me da Haljimi nije izneo podatak,o kojim teritorijama se radi,kada je tako ‘vidovit’??

    1. G-din Haljimi nije vidovit. U ovakvim intervjuima se nikada ne iznose detalji, moguće da nisu ni svi dogovoreni. Zašto nam smeta što normalan, pismen čovek (Albanac !!!) iznosi moguće varijante … Ne smeta nam što nama, građanima Srbije, ova vladt NIŠTA ne saopštava. Tugo moja …

  4. Ala će beogradsko-prištinski političari, karijeristi, tajkuni i korupcionaši da natrpaju dolare u svoje bisage. Rat i mir su vazda bili samo pijačna, i to lako kvarljiva, roba. Tolika halabuka – sve za „mir“ i narodni „prosperitet“. A mi, obična marvena raja, ćemo dalje da se međusobno ‘vatamo za grkljane, da režimo i da se ujedamo. I sve to da njima bude baš lepo i udobno – svila i kadifa i od ‘tice mleko. To je ta večita šifra za „viši interes“.

  5. Buuuuahahaha….razmena teritorija,ma važi…. Kosovo i Metohija su južna SRPSKA pokraina to nije sporno…to što će Srbija od okupatora preuzeti prvo severni deo KiM ne zove se razmena teritorija jer neće dati ništa već se zove vraćanje pod totalnu kontrolu svoje tetitorije…. Vučić za mnogo godina…drugosrbijanci na aparatima…

    1. Boki, malo si pobrkao lončiće. Ne postoji razmena ako samo jedna strana nešto dobije, a druga ništa neda. To se zove drugačije. Vidim bi i ti voleo kao i mnogi da se Kosovo vrati u sastav Srbije, što je OK, ali bez Albanaca ako može. Verovatni imaš rešenje za tu sitnicu.

  6. Bravo Vucicu ko je sad prodao Kosovo ? Mora da su Djilas,Jeremic,Obradovic….i ostali domaci izdajnici .

  7. Uvek su informacije sa Kosova od kosovskih politicara, tacnije i preciznije.Nasi uglavnom glumataju, dizu tenziju za publiku da bi posle uobicajeno izjavili kako su izvukli maksimum i da su njihova misljenja uzeta u obzir.Cista laz, oni su toliko beznacajni, ne predstavljaju nikog jer se zna odakle dolaze i kako su dosli na te pozicije, kao da Amerikanci nemaju informacije kakve su to bitange i sta rade od svoje zemlje i naroda.Sramotno je sta su komunisti i njihova deca uradili od ove zemlje, znajuci srpske granice sa pocetka stvaranja Jugoslavije, a sta je ostalo.Uzalud su bile zrtve svih srpskih mladica i vojnika od Balkanskih ratova do Drugog svetskog rata.

  8. Najbolje rešenje je da Amerika podeli Kosovskim Albancima zelene karte i da se Albanci kolektivno isele preko Atlantika.
    Ništa drugo nije rešenje… Već odlaganje neizbežnog rata za neka bolja vremena…

  9. Da nepostoji politika sa cudnim interesima u svetu je vec davno ptevladavala razum i mir! Neupitno da krscani i Izlamisti nigde u svetu nemogu u miru zajedno ziveti! Nekoliko hiljada Sirba u Kosovo Albanaca u Sirbiji Bosnjaka u Sirbiji Sirbi Hrvati u BH Pored toga Sto Se granice sa Maticom moraju DA ZIVE sa stranim narodima
    zajedno a ne sa svojima! Promena teritorije u Kosovo je logicna Zamislite ali politicki gledano nezamisljivo ( Nazalost) Isto vazi za RS sa Srbima u BH sa Hrvatima u Hercegbosni koji imaju svoju Matica i bilo bi normalno da Se zive u njoj! Sa Druge strane sta je u Politici normalno! Pored 1/3 nesrba u Sirbiji zbog 20-30.000 Srba u Kosovo ponovo trpati dodatno 2 miliona Albanaca u Srbiju ni jednom ozbiljnom coveku nebi padala na pamet da u tu mogucnost veruje?! Sa Njima u Srbiji 50% zitalje bi bila „nesrbi“ vecinom sa averzijom prema svemu sto je Srbsko?! Bahati potcenjivacki stav spram Albancima Bosnjacima ( delimicno i prema Drugim narodima) u Srbiji nikada nebi vladala mirni zajednicki zivot cak i da mamutni deo Srba bude u Vojsku odn.Policijimsa oruzjem u ruci?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.