Haradinaj: Kina i Rusija se same povukle iz dijaloga o Kosovu

Ostavite komentar


  1. Velike sile se nikada ne povlače iz geostrateskih mešetarenja. Nije slučajno NATO bombardovao ambasadu Kine u Beogradu bombama koje prodiru i 20-tak metara ispod zemlje predhodno srušivši šestospratno betonsko-granitno zdanje. Tačno je da je i tada tek ustoličen Putin povukao ruski bataljon kojeg su moji prijatelji braća Karić doveli iz BiH plativši ih suvim zlatom, ali trada Ruska Federacija nije bila ono što je sada. Kinezi i Rusi sada ulažu u infrastrutkturne projekte u Srbiji, Kina oživljava velike metalurške kombinate i sigurno je da će želeti povoljnu klimu za svoja ulaganja. Pa Gornji Milanovac nije bombardovan samo zbog Tetra-paka i Metala. Sam znaš Ramuše da u R. Kosovo nema nikve industrije i nikakvih investicija sem onih kojim ste platili Vesli Klarka i Medlin Olbrajt. U svakom slučaju Srbija je sada u boljoj poziciji nego pre desetak godina – eto NATO čak „Poklanja“ Srbiji četri srpske opštine a time jezero Gazivode i RTK Trepču.

    1. Dzabe ti je Miodraze kada 90% stanovnika Kosova jednostavno ne zeli da zivi u Srbiji. To je potrosena i zavrsena prica. Sve ce se inace smatrati okupacijom.

    2. Gospon Miodrag,nije NATO bombardirao kinesku ambasadu,vec USA(F),sa dva prelepa aviona B-2 spirit!Razlog bombardiranja je izneo kineski predsednik(u to vreme,a sada penzioner),u svojoj knjizi,gde ‘nabraja’ uspehe i greske svoje politike,tako da,procitajte tu knjigu.Sto se tice vasih prijatelja,brace Karic,zna se odakle im to ‘suho zlato’,a vas molim da poslusate savet jednog od brace-Bogoljuba i pocnete da gajite zelenu salatu,jer to je spas za Srbiju!Nadam se da vise necete pisati komentare,jer ima mnogo posla oko zelene salate.

      1. Nadajmo se da ces i ti prestati da pises komentare, dosade vremenom ta lupetanja polupismenih veljialjbanskih patriljota…

  2. „dijalog trebaju podržati oni koji su ga i počeli, pre svih NATO, Evropska unija i Sjedinjene Američke Države“
    Да Бог да водили код своје куће „дијалог“ какав су са нама водили 1999.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.