Haradinaj – pobednik ili politički gubitnik

Savornici Danasa oprečno o daljoj karijeri odlazećeg kosovskog premijera, koji će biti sutra saslušan u Hagu

Ostavite komentar


  1. Velicina politicara je mogucnost pravljenja kompromisa. Na ovim prostorima to se shvata kao slabost, sto je po mmom misljenju, jedan od razloga zaostajanja celog regiona. Razlozi Gdina Haradinaj su potpuno nebitni i na „njegove“ odluke ne treba trasiti ni vreme ni energiju

  2. Smejemo se albancima ali nas rezim bi mogao dosta da nauci od njih. Kod nas vlada i o svemu odlucuje jedan covek ubedjen da zna i sme sve,bez mandata o kosovu ili bilo sta po tom pitanju,nigde institucija ni navidiku. A najzanimljivije od svega….dok su se srpski generali godinama krili od haskog i ostalih sudova,albanci idu svesni odgovornosti prema zemlji i narodu. Kako li je sad Mladicu kad vidi ovaj potez Haradinaja.

    1. @Zdravko Harley
      Covece cemu da se naucis od Albanaca…pa oni nemaju drzavu. tzv Kosovo* je protektorat i kolonija. Albanci sami nemaju nikakve vizije niti sami mogu da definisu svoju buducnost. Od njih mozemo samo da ucimo kako se neke stvari ne rade. Inace je svakom jasno sta se trenutno desava. Haradinaj ide u Hag, samo je pitanje ko sve stoji iza njega.

    2. Ne lupetaj. albanski ratni zlocinci idu bez problema u hag zato sto unapred zanju da su im sponzori sredili i oslobadjanje i svedoke. Ko je uostalom na celu tog suda u Hagu? Da nije slucajno neki Amerikanac, bas iz drzave koja je i glavni sponzor tog istog Haradinaja i to bas iz drzave ciji interes NIJE da se osudi bilo ko od njihovih saveznika i onih koje su naoruzavali i obucavali. Usotalom, Seselj je ekspresno otisao za Hag, i da li zbog toga zasluzuje mozda neko divljenje?

  3. Pobednik je u svakom slucaju. 1. Ratovao protiv Srbije koja je imala pun borbeni potencijal na KiM i osrao ziv,pre svega. 2. Sva njegova nedela su minorna u odnosu na delo koje ostaje iza njega tj. KOSOVO REPUBLIKA..BAREM TAKO ONi misle. 3. Postao premijer tzv.Kosova. 4. Ima veliku porodicu i 3 dece. 5. Ko zna cime se bavi i koje poslove ima u zemlji i inostranstvu. 6. Uvazen od najrazvijenijih zemalja sveta,moze nogom gde nasi ne mogu ni mislima. Jel vam on lici na gubitnika? Politicki gubitnik ne izgleda tako.

    1. Sve u svemu, mrka kapa za Srbiju, ovaj zločinac ima performanse svakih tri meseca. U Hagu će popiti viskić, kafu i vratiti se nazad pevajući.

  4. Pobednik… ako takav covek uopste moze da se nazove pobednikom. Podneo je ostavku istog trenutka kada je dobio sudski poziv da ne bi nanosio stetu svojoj drzavi i samim tim cinom se kandidovao za pobednika. Ovo je najverovatnije uradio u dogovoru sa svojim mentorima ili mu mentori stavljaju do znanja da nece vise tolerisati miniranje njihovih interesa koje zdusno zastupaju i sprovode u delo Vucic i Taci. Na sudu svakako nece biti osudjen jer to i nije namera njegovih gazda a i pobio je svedoke sve do jednog tako da ce mu vrlo tesko dokazati bilo koji od zlocina koje je pocinio. Oslobodice ga optuzbi po treci i poslednji put i bice cudo ako ne bude sledeci predsednik Kosova jer ce Taci ako obavi svoj zadatak i dodje do dogovora otici u zasluzenu penziju… na Floridu verovatno. Znaci, Haradinaj iz svega ovoga sasvim sigurno izlazi kao pobednik.

  5. Haradinaj je optuzen od strane suda u Hagu….uradio je jedino moguce podneo ostavku i odlazi…nasi opruzenici krili su se godinama po sumama i gorama…neka deca su gubila glave zbog njih?

    1. Danas ordadjujes burek velicajuci Haradinaja? Mozes li nize?

  6. Vucicu, daj i ti ostavku, mangupe i “delijo” !!!!!! Ajde, ajde , gde si, uvek neko drugi ima “ trikove”, “ugrozava”, aa ti si ustvari obicna zena, bre!

  7. Slaba nam vajda od pljuvacine po Albancima. Mi smo nula ako nas ne pokrivaju Rusi, svi nas mrze, mi smo siroti bednici.Lele junaci…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.