Haradinaj Stubla: Vučić krši sporazum iz Vašingtona

Ostavite komentar


  1. Albancima kda nije nešto po volji odmah udaraju na Vučića, to što nisu postigli ono što su hteli u Vašingtonu pa pokušavaju bes da iskale na Vučiću, ne ide to tako!

  2. Necemo valjda da kritikujemo palestinskog ambasadora sto nisu priznali tzv kosovo. Sta Stubla zamislja?

  3. Ponovo histericna zamena teza iz Pristine. Zahvaljivanje na vec uvinjenom nije isto sto i lobiranje da se nesto ucini.
    Pristinske igre bez granica.

  4. Ne ne, po vama smo trebali da kritikujemo mabasadora Palestine sto nije priznao KiM. Mada voleo bi vas sef Dragan da se to desi jer posle onoga u Vasingtonu svako ga ismejava koliko urla da je neko prodao kosovo i metohiju bez obzira sto nije i onda posle svi mi ludi a on normalan. E patetike li bolesnog tajkuna koji zeli da se smesti u fotelju pa makar nas ubedio da je zemlja ravna i da se bez njega ne moze.

    1. Ako je pokvaren parizer u sendviču onda postoji objašnjenje, ali izgleda da je nešto ozbiljnije.

  5. Prvo neka ispune ono na šta su se obavezali u Briselu, pre 8 godina, pa tek onda da sole pamet drugima.

  6. Taj „sporazum“ niko nije ni planirao da poštuje. Ameri nikada nisu potpisali nijedan sporazum koje ne mogu da ukinu bez posledica i da izmanipulišu u sopstvenu korist. Za Albance je ovaj sporazum samo dodatna municija buduće provokacije Srbije. Srbi neće poštovati sporazum jer naravno svi znamo da amerima i Albancima ne treba verovati.

Ostavite komentar


Politika

Prvi briselski sporazum 11 godina posle: Početak novog poglavlja na koji se još čeka 10

Prvi briselski sporazum 11 godina posle: Početak novog poglavlja na koji se još čeka

“Želim da čestitam na odlučnosti tokom ovih meseci kao i na hrabrosti”, bile su prve reči Ketrin Ešton, visoke predstavnice Evropske unije za spoljnu politiku, upućene premijerima Srbije i Kosova, Ivici Dačiću i Hašimu Tačiju, kada su pre 11 godina na današnji dan u Briselu stavili paraf na Prvi sporazum o principima koji regulišu normalizaciju odnosa Beograda i Prištine ili kako se češće naziva - Prvi briselski sporazum.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.