Hil: Srbija treba da se vrati u zapadne institucije i usaglasi sa EU

Ostavite komentar

  1. Ja bih se, na Ambasadorovom mestu, više brinuo oko novembarskih izbora za Senat, nego oko srpskog usaglašavanja se politikom EU (USA).

  2. Lagarije o EU su pale u vodu, posle nemackog ultimatuma da đoramo priznati Kosovo . To se moze desiti samo, ako zarad tog cilja Evropski parlament i EU traze od NATO ponovo bombardovanje Srbije.

  3. Stav na mestu, samo da SAD usaglase politiku prema Stbiji isto kao prema Ukrajini i rešena stvar za 10 sekundi.

  4. Sviđa mi se ideja EU, ali ću na referendumu glasati protiv zato što se ta ideja ne primenjuje na adekvatan način. Srbija je sama sebi dovoljna. Možemo da sarađujemo, ali ne da dozvolimo da budemo bilo čija kolonija.

Ostavite komentar

Politika

Šapić poručio sindikalcima: Slobodno me smenite, što se niste ranije bunili nego sada kada hoćemo da utvrdimo gde odlazi novac? 10

Šapić poručio sindikalcima: Slobodno me smenite, što se niste ranije bunili nego sada kada hoćemo da utvrdimo gde odlazi novac?

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić tokom obraćanja na sednici Skupštine grada Beograda, govorio je o sredstvima koja su obezbeđena rebalansom budžeta grada o kojem će odbornici danas raspravljati i odlučivati, rekavši da je obezbeđen novac za brojne opštine koje će uz pomoć tih sredstava vratiti višedecenijske dugove, kao i oko milijardu dinara za asfaltiranje i presvlačenje ulica, kojeg nije bilo proteklih godina.

Naslovna strana

28. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.