Hoće li Ne da(vi)mo Beograd imati kandidata za gradonačelnika?

Lazović: Još nismo odlučili, fokusirani smo na protest 29. septembra * Turajlić: Nije u redu da opozicija zahteva da drugi smenjuju vlast
Odluka zavisi od procene uspeha borbe kroz institucije

Ostavite komentar


  1. Veselinović za gradonačelnika, a iz koalicije okupljene oko njega – Bukvić u sekretarijat za saobraćaj, Lazić za gradskog urbanistu, a Vukša u direkciju za javni prevoz.

  2. Moraju imati, inace doci ce i osuncani ljudi sa bliskog istoka i pice vodu iz Save i promenice bespovratno izgled naseg grada. Ali ne na bolje

  3. U slučaju da Republička vlast proceni da je kandiat Inicijative i /ili opozicije jak, u rekordnom roku ce sve ingerencije prebaciti na Republiku, ali to ipak ne znači da ne bi trebalo izaći sa jakim kandidatom. M9žda bi to bio znak i ostatku Srbije da je moguća nova "smena".
    Već viđeno!

  4. Hoce li nositi naziv Zuta patka? 😀 😀 😀 A u programu stajati, prljajmo Beograd. Ne znam da li ste zaboravili kada su bacali toalet papir ispred Skupstine grada!?

  5. Kao sto smo i znalu, zuta patka je politicki skup i cudi me da jos ORKA nije reagovala zbog zloupotrebe patke!

  6. Nije šuta patkica uspela da smisli novu aferu kojom bi vršila napade na vlast u Beogradu i Vladu Srbije, pa šta će drugo ponovo se vraća na Savamalu.

  7. Ma kakva građanska inicijativa, kad svi dobro znaju da je u pitanju čista plaćenička organizacija.

  8. Iza svega ovoga se kriju lideri opozicije koji na ovaj nacin pokusavaju da prikriju svoj izborni poraz.

  9. Oni da odluce nesto e svaki dan vic do vica sa njihove strane…Pa ko ih ozbiljno vise shvata za bilo sta.

  10. Slucaj Savamala je dosta komplikovan i naravno da je potrebno i dosta strpljenja i vremena kako bi se resio.

  11. Malo bi da se igraju inicijative, malo bi da se igraju gradonacelnika… pa da l oni znaju sta bi hteli?

  12. Naravno,sada svaka "šuša" u Srbiji misli da može da pobedi naizborima ! Uostalom ,to su mislili i na republičkim,a prošli su "kao bosi po trnju" !

  13. Ovo da nije smešno bilo bi žalosno, sada će svako da se kandiduje go se jednom pojavi u novinama.

  14. Opozicija će imati jednog predsednika i za gradske i za predsedničke izbore. Opozicija nema više šta da traži. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje.

  15. Ta patka im se redovno izduva. Molim vas skrenite pažnju organizatoru da ubuduće više sredstava izdvoji na maskotu.Ako im i kandidat bude kao patka…

  16. Oni ne mogu imati podršku naroda, retko ko i zna za njih, a kao takvima ko još može da im veruje.

  17. Gradjanska inicijativa ne postoji. To nekoliko bezznačajnih političkih partija pokušava da kontrira Vlasti.

  18. Bilo bi dobro, da se uvere koliko imaju podrške u Beogradu sa svojim mentorima i fondovima , da potonu .

  19. Bilo bi divno da izadju na izbore , da ih gradjani Beograda potope, do nule, prodane duše i patke jalove!

  20. Ako im se ne izduva patka,hm,ona bi bila nekako najbolji kandidat,zavisi od Sorosove donacije,helijum nije jeftin.

  21. Pa oni su odavno istakli svog kandidata za gradonačelnika, svoju dragu žutu patkicu koja se već umorila čekajući raspisivanje lokalnih izbora.

  22. Ma samo ste vi potrebni Beogradu i gradjanima Srbije. Gomila neradnika i anarhista koji bi unistili Srbiju u roku od mesec dana.

  23. Ne davimo Beograd direktno je vezan za Jankovića, to bi mogao bitinjegov izbor za kandidata.

  24. Mozda ovog "zastitnika" gradjana ili nekog Amerikanca koji ih je placao pa sad da mu se oduze….

  25. Pitanje je dana kada ce ova inicijativa obelodaniti svog kandidata za nastupajuce izbore i time i konacno pokazati svoje prave namere, a one su ciste politicke.

  26. Samo nek oni ne uvaljuju patku narodu,sigurno je da nisu dostojni da se kandiduju jer njihov jedini motiv je da stvaraju haos po Beogradu a Beogradu to uopšte ne treba.

  27. Dragan Jovanović: Vi ste izgleda Jovanoviću zaboravili da se vlast ne osvaja na ulici nego na biračkim mestima.Kome građani daju svoj glas taj će foformiti gradsku vlast.

  28. Izbori će biti 2018 godine to je juče sa nadležnog mesta potvrđeno tako da ovi žuti patkovi imaju dosta vremena da se uz pomoć spolja dobro spreme i da izgube i odu zaborav.

  29. Koliko je bivša profesorka Turajlić pogrešila u nekoj proceni ,pa uvek i ne znam u čemu se ogleda njena politička kompetentnost.Osim toga izbori će odražani 2018 godine i to je juče potvrđeno sa odgovarajućeg mesta.

  30. Kako je Danas već pisao, potezi proevropske opozicije, umnogome zavise od odluka u Inicijativi. Naši izvori kažu da bi eventualni kandidat Inicijative za prvog čoveka Beograda imao mnogo više šansi na izborima od kandidata razjedinjenih opozicionih stranaka, pa čak i od eventualnog zajedničkog opozicionog kandidata. Prema nekim procenama, opoziciji bi, ukoliko ne postigne dogovor, najbolje bilo da podrži kandidata Inicijative.
    Kazete,, nasi izvori kažu…..",,prema nekim procenama opozicija bi….itd…. i onda pričamo o profesionalnom novinarstvu.Licemerno ,Zar ne?

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.