Hodžaj: Danas je počeo proces protiv slobode Kosova

Ostavite komentar


  1. Kosovo i Metohija je okupirani deo Srbije. Ono sto je nacisticka Nemacka uradila sa Sudetskom oblascu uoci II svetskog rata, uradili su Albanci sa Kosmetom danas. U proteklom periodu srednjevekovne pravoslavne crkve i manastiri su spaljeni i sruseni, pravoslavna groblja oskrnavljena, Srbi proterani, izbeglicke kuce opljackane, povratak izbeglica prakticno onemogucen….
    Svakoj okupaciji mora doci kraj pa tako i albanskoj okupaciji Kosmeta.

  2. Dejane ako u razmislanje zaostali smo kao u srednjem vjeku svi mi Balkanci onda nema posperiteta za nas region

    1. Intresantno kakvo licemerje. Sta je Dejan sporno rekao ili kada se Srbiji oduzima deo teritorije to je OK I ko se buni protiv toga to je sredjovekovno razmiljanje. A recimo kada bi po isto etnickom principu cepale druge republike u bivsoj Sfrj onda to nije OK. SFRJ se po odluci medjunarodne zajednica Bandaterove arbitrazne komisije raspala I razdruzila na 6 drzavna I sve van tog okvira je van medjunarodnog prava I sredjovekovno razmisljanje

    2. Vi bi da imate prosperitet a mi da ga nemamo, pa nece moci, a koliko vidim sve se uvek obrne za 180 stepeni, zna se ko to radi a Vi sada kopirate te. Svi su u svetu , nadam se, do sada su shvatili tu vrstu „tumacenja“ suvih cinjenica, odnosno politiku navodjenja vode na svoju vodenicu lazima a neki i nekim drugim stvarima.

    3. Vi bi da imate prosperitet a mi da ga nemamo, pa nece moci, a koliko vidim sve se uvek obrne za 180 stepeni, zna se ko to radi a Vi sada kopirate te jer su vam takvi bili ucitelji. Svi su u svetu , nadam se, do sada su shvatili tu vrstu „tumacenja“ suvih cinjenica, odnosno politiku navodjenja vode na svoju vodenicu manipulacijama a neki i nekim drugim stvarima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.