Hodžaj (DPK): Preševska dolina biće deo sporazuma sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. Iz kog atlasa izvuče Preševsku dolinu, majke ti?! Da su to Ameri nazvali Jugozapadna Karolina, ovde bi svi kao papagaji horski ponavljali dok ne uđe u upotrebu.

  2. Pitam urednistvo, dokle ce te koristiti toponim „presevska dolina'“, nadjite mi to na mapi Srbije.

    1. Исти проблем сами себи правимо и са Санџаком,. иако је старије и исправније Рашка област. И зашто се Рашка као град не развија и форсира и постане један велики центар, скоро као Крагујевац? Треба размишљати далекосежно а не само попуштати и узмицати испред оних који дрско надиру и урушавају српске интересе и територију!

    2. Kako smo slepi mi koji mislimo da Vučić nije i neće prodati pedalj srpske zemlje,ako veruješ?!

  3. Од овакве Србије, чудо да не тражите и више. До сада сте добили све што сте тражили. Само наставите, док је време.

  4. Ja bih ubacio i Skadar i Drač u pregovore. Ja bih voleo da pitam njih dokle misle da načinju halapljivost a desiće im se kao i mnogim u istoriji – imam teritoriju a nemam ljude.

  5. Па шта пениш без потребе? Све то је у Србији и скупа је! А ако баш хоћете нешто да потпишете као неку изјаву лојалности држави или извињење за почињене а некажњен злочине може и то. Биће поздрављено и прихваћено. О било чему другом само сањај, нисте хтели што је нуђено, предлог повучен и сад не нудимо ништа сем слободан живот и основна грађанска права!

  6. Što mi ne objavi komentar, modrijatotoru, da se zna ko je prvi video da će „Danas“ prvi tu teritoriju da prozove „Istočno Kosovo“, i to dragovoljno.

  7. Hoće sigurno, u to sam ubeđen. Da iskupi svoje grehe iz potstrekivanja na rat u BiH i ministrovanja u vladi Slobodana Miloševića, daće njima Vučić, ako traže, ne samo Preševsku dolinu nego i sve i do Niša i Kraljeva! Možda neuknjiženi vlasnik Srbije AV veruje da ako Šiptarima pokloni sve pomenuto, a pride im napravi i autoputeve, pruge -a možda će da plati i nekakvu „ratnu odštetu“ za štete nastale u NATO bombardovanju Kosmeta, da će dobiti i Nobelovu nagradu za mir. A, jednog Nobelovca, priznaće te, teže će neko na Zapadu ili u Srbiji hapsiti posle pada sa vlasti zbog mnogih nedela načinjenih Srbima i Srbiji!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.